Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ULTIMELE 3 LOCURI DISPONIBILE – CURS COAFOR / HAIRSTYLE, ÎN RM. VÂLCEA

O pasiune se întreţine şi se cultivã permanent, astfel, dacã eşti pasionat/ã de tehnica de aranjare a pãrului şi hair style şi îţi doreşti sã urmezi o carierã în domeniu, Profesional New Consult vine ȋn ȋntâmpinarea dumneavoastră cu un curs complex care se bazează 80% pe partea practica şi 20% pe partea teoretică.

– REDUCERE PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE

– POSIBILITATEA DE PLATA IN RATE

Cursul constituie primul pas spre specializarea ȋn meseria de hairstylist, fiind destinat celor care vor să-şi transforme pasiunea ȋntr-o cariera de succes ȋn industria de hairdressing. Pe parcursul celor aproximativ 3 luni, cursanţii primesc reţete personalizate ȋn acord cu trăsăturile feţei, jobul şi stilul de viaţă ale viitoarelor cliente. La finalul cursului vei stăpâni tehnici de coafat, vei şti să foloseşti ustensilele şi produsele de styling pentru a obţine texturile dorite, vei şti să realizezi o coafură comercială, nu ȋnainte de a ȋnvăţa totul despre tehnici de prindere şi tapat. Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit, tratamente specifice fiacărui tip de păr, dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru şi folosirea corespunzãtoare a acestuia, sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane, fiecare cursant având prilejul de a învãţa şi de a exersa prin studiu practic. În cadrul cursului de coafor vei mai ȋnvăţa toată gama de coafuri adaptate fiecărei lungimi de păr şi formei feţei; ȋn această secţiune sunt incluse şi cocurile, ȋmpletiturile şi combinaţiile ȋntre ele.

Doar la Profesional New Consult veţi gãsi sãli dotate întocmai ca în saloanele de coafor, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã, dar şi cele mai mici costuri, detalii pe site-ul nostru.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – din Valcea, la telefoanele:
Informații si Înscrieri: 0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777 sau
E-mail:[email protected]
iar mai multe detalii despre cursuri gasiti aici: www.profesionalnewconsult.ro
sau la sediul firmei din Rm. Vâlcea, pe str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5 – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt:
Curs Cosmetica

Curs Stilist Unghii

Curs Aplicare gene