Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Weekend plin de bețivi pe șosele

În acest sfârșit de săptămână polițiștii rutieri vâlceni au acționat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și a reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere grave, fiind constatate mai multe infracțiuni la regimul rutier.

În noaptea de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au oprit pentru control, în satul Zătrenii de Sus, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

*****
În noaptea de 14 spre 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control în satul Lunca, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din sat.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

******
La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni au oprit pentru control, pe Drumul Județean 646, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din oraș.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.