Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SUPERMERCATO a deschis magazinul cu numărul 20 la Cluj

Rețeaua de retail SuperMercato, înființată în 2015 de compania de transport și logistică Marvi Logistic, a deschis în data de 10 iunie 2018, magazinul cu numărul 20, în orașul Cluj Napoca. Magazinul care are o suprafață de sub 150 mp se află, pe strada Mărăști, lângă Cinema.

SuperMercato este un brand de retail lansat de omul de afaceri Marius Catrinoiu care, după ce a locuit și a muncit timp de 8 ani în Italia, și-a dorit sa le ofere consumatorilor din România produse italiene autentice:

“Ne-am dorit ca produsele italiene de calitate să ajungă în casele cât mai multor iubitori ai stilului de viata italian. Inițial, SuperMercato a fost o platformă de retail exclusiv on-line, însă apoi am decis să ne extindem.
Știm că foarte mulți români muncesc în Italia și apreciază produsele italiene și de aceea ne-am gândit să creăm o rețea de magazine pe rafturile carora sa punem exclusiv produse importate din Italia. Așadar, SuperMercato este un format de magazin în care ne-am dorit să aducem câteva din cele mai cunoscute branduri atât din segmentul food, cât și non food”.

”Am deschis la Cluj al doilea magazin in Mărăști, langa cinema!!!!

Super Mercato, magazin cu produse italiene autentice, facute pentru piata italiana, calitate maxima, a ajuns la magazinul cu nr. 20!

Mai avem nevoie de doi colegi pe postul de vanzator, relatii la tel ‭+40 (745) 551 017‬.

Produsele se pot comanda si pe www.supermercato.ro

Sau la tel 0755000680 sau 0755000681”, se arată pe pagina oficială a SuperMercato.