Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Atenție vâlceni! Mai sunt câteva zile în care puteți beneficia de reducere la plata impozitelor și taxelor locale

Reamintim vâlcenilor că data de 1 aprilie este termenul limită pentru plata impozitelor și taxelor locale pe primul semestru al acestui an, până la această dată cetățenii putând beneficia și de reducerea de 10% din suma datorată. Menționăm că această bonificație de 10% se acordă numai persoanelor fizice care achită integral impozitele pe clădiri, terenuri și autoturisme aferente întregului an, neacordându-se și pentru taxa de salubrizare.

În cazul în care impozitele aferente primului semestru al acestui nu se achită până în data de 1 aprilie, se va aplica o penalizare de 1% / lună din suma datorată.

Celor care doresc să achite cu numerar obligațiile către bugetul local le stau la dispoziţie următoarele puncte de încasare:

• sediul Direcţiei Economico-Financiare din bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 24 (Arenele ”Traian”);
• sediul Primăriei municipiului din strada General Magheru nr. 25 (clădirea ”Socom”);
• sediul Direcţiei de Dezvoltare Locală din bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 15 (”Casa Căsătoriilor”);
• sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din strada Regina Maria nr. 6;
• la Stadionul Municipal din splaiul Independenţei.

Totodată, sunt puse la dispoziţie mai multe modalităţi de plată on-line a impozitelor şi taxelor locale: secţiunea ”Servicii electronice” de pe site-ul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea la adresa www.primariavl.ro, site-ul Direcţiei Economico-Financiare locale www.taxermvl.ro, aplicația de mobil VâlceaOnline sau portalul ghiseul.ro, la care se adaugă și terminalul de plată amplasat în galeria comercială a centrului Shopping City.