Acasă Economie Asiral Contab, solutia ta economica!

Asiral Contab, solutia ta economica!

Cele mai bune decizii in privinta managementului firmei dvs. le puteti lua alaturi de firma Asiral Contab. Serviciile noastre de contabilitate aduc o imagine clara, corecta si completa asupra activitatii firmei pe care o detineti.

Va oferim consultanta fiscala pentru ca intelegem impactul pe care il au modificarile codului fiscal asupra SRLului dumneavoastra, astfel veti putea gestiona mai usor riscul fiscal stabilind exact taxele si sumele ce trebuie achitate catre stat.

In cazul personalului si salarizarii oferim o gama larga de servicii ce va scutesc de bataile de cap pe care le puteti intampina in relatia cu proprii salariati.

Ne angajam in a deveni aliatul dumneavoastra de incredere si veti observa cum performantele companiei se vor face vizibile datorita calitatii serviciilor prestate de catre echipa noastra. Veti avea mai mult timp pentru a va focusa pe dezvoltarea businessului pe care il detineti lasand grija contabilitatii in mainile unor specialisti, reducand totodata costurile pe care le implica acest proces, veti economisi timp primind in schimb servicii complete si competente, consultanta rapida, risc asigurat, informarea continua si la timp, rapoarte periodice si asistenta la controale.

Societatea SC Asiral Contab SRL a fost infiintat in cadrul proiectului „$E$- SOLIDAR pentru Economie Socială”, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, conform contract POCU/449/4/16/128455.

Servicii oferite de Asiral Contab:
Servicii de contabilitate
Salarizare
Situatii financiare
Consltanta fiscala
Expertize contabile
Accesarea fondurilor europene

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.