Acasă Dezvăluiri Protagoniștii cursei ilegale de mașini de pe Dem Rădulescu au fost identificați!...

Protagoniștii cursei ilegale de mașini de pe Dem Rădulescu au fost identificați! O tânără de 25 ani s-a ales cu dosar penal

Cursele ilegale de mașini sunt o realitate constantă în municipiul Râmnicu Vâlcea, nu o dată în spațiul public apărând imagini cu cei care se concurează noaptea cu precădere pe bulevardul Dem Rădulescu din municipiu. O nouă înregistrare a fost făcută publică, noatea trecută, în care se poate vedea cum doi conducători auto se concurează fără nici un fel de jenă.

Deși acest lucru se cunoaște de ani de zile, din păcate, oamenii legii nu au reușit să combată acest fenomen, în principal și datorită faptului că legislația este permisivă cu cei care se întrec în curse ilegale.
Deşi filmarea postată pe YouTube este destul de scurtă, din ea se vede clar că bulevardul este circulat, cel puţin pe celălalt sens de mers, dar şi numerele de înmatriculare ale teribiliştilor – o maşină înmatriculată în Vâlcea şi alta în Maramureş.

Din cauza curselor ilegale de maşini, bulevardul Dem Rădulescu este monitorizat video, dar asta nu-i împiedică pe tineri să se aventureze noaptea în zonă și să se întreacă în cai putere. Unii nu ştiu de camerele de luat vederi, altora pur şi simplu nu le pasă. Nu le pasă nici de sancţiunile pe care le riscă, cum s-a întâmplat noaptea trecută, 8/9 mai.

”În urma imaginilor aparute in mass-media care prezentau 2 masini care faceau curse ilegale pe bulevardul Dem Radulescu, IPj Valcea s-a sesizat din oficiu si in urma verificarilor efectuate, au fost identificate cele 2 persoane implicate, respectiv un tanar de 23 de ani si o tanara de 25 de ani, ambii din RM.VALCEA, fata de care au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de participare in calitate de conducator de vehicul la intreceri neautorizate pe drumurile publice”, arată IPJ Vâlcea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.