Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O fată din Vâlcea l-a recunoscut pe Gheorghe Dincă : ”Îi făcea declaraţii de dragoste şi gesturi obscene…”

Figura pierdută, sobră, rece, a lui Gheorghe Dincă a stârnit fiori reci în sufletele multor persoane. Mai ales dacă s-au intersectat cu acesta, de-a lungul timpului. O fată din Vâlcea l-a recunoscut!

Tot mai multe persoane susţin că Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o amplă reţea de trafic de persoane. Cu un istoric psihiatric dubios, acesta a demonstrat până acum cât poate fi de imprevizibil. Pare în stare de orice şi nimic nu-i stă în cale când îşi propune. O tânără din Vâlcea a avut un şoc atunci când l-a văzut pe Gheorghe Dincă la televizor. I-a trecut glonţul pe la ureche, scrie spynews.ro.

„Am fost contactat de o persoană, care atunci când l-a văzut pe Dincă la televizor ca presupus criminal al Alexandrei, a rămas fără grai. În urmă cu aproape doi ani, a fost victima unei întâmplări. Pe 31 decembrie 2017, ora 16-17, o fată tânără, de vreo 24 de ani, era internată la Spitalul Judeţean Vâlcea. Pentru că nu este voie să fumezi, a ieşit la poarta spitalului să fumeze. La scurt timp s-a apropiat un personaj, pe care l-a văzut acum la televizor: Gheorghe Dincă.

A intrat în vorbă cu ea, să-i facă declaraţii, să-i spună cât este de frumoasă, că sigur este de la ţară, căci doar acolo sunt fete aşa frumoase. Apoi a încercat să facă gesturi oarecum obscene, cu limba, şi a încercat să se aproprie. Bineînţeles că fata s-a dat într-o parte. La care jandarmul, văzând ce se întâmplă, s-a îndreptat spre cei doi. Dincă a plecat rapid de acolo. Apoi fata l-a întrebat pe jandarm >. Jandarmul i-a spus că nu, dar că a observat că intră în vorbă doar cu fete tinere şi frumoase, şi nu vorbeşte cu nimeni altcineva, femei sau bărbaţi.

Simplul fapt că jandarmul s-a apropiat de ei, poate a salvat viaţa fetei. Deci aria în care acest om a acţionat este mult mai amplă decât am crede. Cine ştie ce făcut şi la Vâlcea. În mod cert fata l-a recunoscut, era Gheorghe Dincă„, a declarat un avocat, la Realitatea TV.