Acasă Dezvăluiri Iată care este opinia legiștilor despre MOARTEA profesoarei de muzică

Iată care este opinia legiștilor despre MOARTEA profesoarei de muzică

Zvonurile conform cărora profesoara de muzică Irina Saioc ar fi avut parte de o moarte violentă, existând la un moment dat discuții și despre un viol, nu au fost confirmate de medicul legist Ioan Neamu. Acesta susține că în urma autopsiei efectuate, diagnosticul ar fi de intoxicație voluntară.
”Deocamdată, s-a stabilit că este vorba despre o intoxicație voluntară. Nu putem discuta despre crimă sau viol. Într-adevăr s-au relevat niște afecțiuni organice. Oricum, cercetările vor continua pentru că trupul profesoarei va fi trimis la analize la București, iar cei care vor pune concluziile vor fi toxicologii. Rezultatele vor veni abia după 2 luni”, ne-a declarat medicul legist Ioan Neamu. În ceea ce privește loviturile de pe corp ale profesoarei, medicul Neamu mai spune că acestea ar fi putut să apară în cădere pentru că în apartament au fost găsite mai multe obiecte sparte, ceea ce ne-ar putea duce cu gândul la un accident casnic.
Elevii și cadrele didactice de la Pedagogic regretă nespus pierderea profesoarei Saioc, mai ales pentru că aceasta era o profesionistă desăvârșită, un cadru didactic dedicat și o persoană calmă, echilibrată.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.