Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook.com/ Teatrul Anton Pann Rm. Valcea

Spectacol caritabil la Teatrul “Anton Pann”

Foto: facebook.com/ Teatrul Anton Pann Rm. ValceaJoi, 19 mai a.c., Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea susţine de la ora 19:00, în Sala Mare, spectacolul „Treapta a noua”, un nou spectacol umanitar pentru actorul Doru Zamfirescu.

Actorul Doru Zamfirescu trece prin momente grele legate de starea lui de sănătate şi prin acest spectacol vâlcenii şi nu numai sunt invitaţi ca să contribuie prin donaţiile făcute pentru ca Doru Zamfirescu să depăşească acest moment foarte dificil din viaţa lui.

Piesa lui Tom Ziegler, „Treapta a noua”, este povestea unei mame – Joanna McNeil – care s-a tratat de-a lungul a șase ani de alcoolism și care încearcă acum, cu ajutorul prietenei sale Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei sale din cauza dependeței de alcool. Acțiunea se desfășoară de-a lungul unei singure zile în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită la mama sa, prima oară după o despărțire de 6 ani. Principalul scop al invitației este acela că Joanna vrea să-și ceară iertare și speră să reînnoade relația cu fiica sa, insă lucrurile se schimbă atunci cand isi face apariția o adolescentă alcoolică și toxicomană, pe nume Tracy.

Din distribuţia spectacolului fac parte: Bianca Oprea, Roxana Văduva, Ioana Nicolae, Andreea Mera, clasă coordonată de prof. univ. dr. Adrian Titieni; proiect coordonat de lect. univ. dr. Mihaela Beţiu.

Rezervări bilete şi informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0773/324.352.