Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: “Marşul pentru viaţă 2018 – O lume pentru viaţă”

Au mai rămas doar câteva zile până la ediția 2018 a Marșului pentru viață. Anul acesta marșul intitulat „O lume pentru viață” va avea loc sâmbătă, 24 martie. Marșul se desfășoară în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.

În Râmnicu Vâlcea, Marșul pentru viață este organizat de Arhiepiscopia Râmnicului. Procesiunea „Marşul pentru viaţă 2018 – O lume pentru viaţă” va avea loc în intervalul orar 13:00 – 14:00, pe traseul Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea – Str. Praporgescu – Str. Nicolae Bălcescu şi Catedrala Arhiepiscopală.

Pe acest traseu, participanţii la pelerinaj se vor deplasa pe un singur sens de circulaţie al arterelor menţionate anterior.

Prin acest marş se dorește conștientizarea la nivel de societate că protejarea vieții este firească și că o societate se dezvoltă pe măsura protejării vieții fiecărui membru al ei. România de azi și de mâine include copiii născuți și nenăscuți și este firesc să îi protejeze. Este firesc să sprijinim o femeie în criză de sarcină și este firesc să dorim ca zâmbetul și lumina din ochii fiecărui copil să ajungă să bucure pe cei din jur. Activitățile care sprijină viața, activitățile care exprimă prețuirea pentru viață sunt activități firești pentru o societate care vrea să se dezvolte, să ducă mai departe și să îmbogățească ceea ce a primit de la generațiile anterioare. O lume pentru viață este o lume firească.