Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook / grupul Romania

Cea mai bună cale de a vă face „auziţi” pe Facebook este grupul ROMÂNIA

Foto: facebook / grupul RomaniaÎn zilele noastre, cel mai ușor mod de a te face „auzit” e facebook-ul. Poți spune acolo ce și cum vrei, ca să te audă o grămadă de lume. Dacă vrei să te faci „auzit” de mai multe persoane, poţi trimite mesajele tale pe grupurile de pe facebook. Şi ca să îţi fie şi mai uşor să fi „auzit”, îţi sugerăm noi cel mai mare grup: România. Grupul are peste 550.000 membri, este foarte bine administrat, are un regulament riguros și foarte bine pus la punct, plus o mulțime de persoane care fac parte din așa numitul Consiliu de conducere al grupului România pe care îi puteți contacta pentru mai multe informații.

Grupul este în principal destinat românilor din toată lumea, „pentru a-i aduce mai aproape de ţara/familii/prieteni pe cei plecaţi peste hotare, pentru restabilirea vechilor conexiuni pierdute între persoane, pentru a ne destinde/zâmbi împreună şi pentru a duce mai departe în lume partea pozitivă şi frumoasă a ţării noastre” aşa cum scrie la descriere.

Grup a fost fondat de Liviu Trandafir, cel care este şi administratorul grupului. Liviu este un tânăr specializat în IT&C/management/administrare şi care lucrează în mediul privat. „În urmă cu patru ani mi-am făcut cont pe Facebook și, curios din fire, am testat toate opțiunile care există pe Facebook să văd ce sunt și am creat grupul. Pe atunci majoritatea utilizatorilor se axau să creeze pagini, așa că eu am zis că vreau să mă axez pe un grup și l-am creeat cu numele România. În primii doi ani grupul nu prea a fost luat în seamă, dar după ce a trecut de 100.000 de membri a început să fie mai revelant. Un grup mi s-a părut că e mult mai dinamic decât o pagină, pentru că lumea poate interacționa mai bine, exista diversitate în postări și o mai liberă putere de exprimare a românilor. Pe o pagină, de exemplu, un utilizator obișnuit nu poate posta, ci doar comenta. Pe un grup, însă, orice membru poate posta iar mesajul să fie văzut de toată lumea. Asta duce implicit și la viralitate. Acest lucru a și făcut ca grupul să crească atât de repede”, a descris Liviu Trandafir grupul creat de el.