Acasă Arhiva Vasile Bleotu un ex-parlamentar virtual

Vasile Bleotu un ex-parlamentar virtual

Deși nu mai este parlamentar de ani buni, social-democratul Vasile Bleotu, își ține, în continuare, disponibilă, pagina sa personală de Internet.  Cum deschizi site-ul, dai cu ochii de fotografia rânjită a lui Vasile Bleotu,  care, are în cap, imaginea de ansamblu a Palatului  Parlamentului. Site-ul, prezintă, de asemenea, o galerie de imagini, cu ex-deputatul, care stă lângă tot felul de indivizi, ce se uită, de fiecare dată, în altă parte, făcând abstracție de existența sa. Dar, s-a lipit și el așa, în poze, să nu zică lumea că ar putea fi un tip ignorat de colegi.

  ” Păcat de noi, că v-am votat. ADIO!”- scrie un vizitator al site-ului

Mai mult decât atât, pe Internet, găsim și un text de prezentare, al celui ce a fost deputat de Vâlcea, din partea PSD. Iată cum sună o introducere personală a unor vremuri demult apuse pentru Belotu:

Ca deputat al județului Vâlcea, una dintre cele mai mari priorități este aceea de a fi accesibil și responsabil pentru oamenii pe care-i reprezint. Acest birou on-line este realizat pentru a ține la curent locuitorii județului Vâlcea – și nu numai – cu activitatea mea Parlamentară , precum și cu deciziile care se iau aici. .Va rog să vizitați acest site pentru a afla mai multe despre progresele județului Vâlcea din timpul activității mele. Mulțumesc pentru vizită!”. Vizite pe forum-ul de discuții nu au fost decât vreo trei, din partea unor cetățeni, care regretă, până la lacrimi că l-au ales. Și unde mai pui, că mesajele, ilar de puține oricum, au fost postate, După ce Belotu nu mai era parlamentar de foarte mult timp. A fost, deci, vizitat, post-mortem politic. Foarte frumos site-ul domnule ex-deputat. Nu știu de ce l-am găsit cam târziu. Cred ca nu la-ți promovat deloc. Păcat, aveam multe să vă spun când erați deputat, dar probabil erați prea ocupat cu trăirea intensă a ultimelor clipe în Parlament. Mă bucur că nu mai sunteți deputat. Va-ți făcut plinul. Păcat de noi, că v-am votat. ADIO!” scrie Robert.

       Ar fi bine ca spiritul politic al lui Belotu să se odihnească în pace. În tot cazul, pentru iertarea celor lumești, el a pus să i se imortalizeze chipul pe peretele unei biserici din Vâlcea. Insuficient. Dumnezeu chiar are discernământ! „Ce păcat ca nu aveți nici un vizitator pe acest site, dar „șmecherii” de oraș nu au timp pentru așa ceva” spune cineva, care susține că se intitulează Fulga. Ultimul mesaj, aparține unui domn care își spune „Șmecher de oraș” și care, vădit deranjat de apelativul folosit de vizitatorul anterior prezentat, scrie: Uite că șmecherii de oraș au timp să se uite pe site. Dar ce văd? O pagină neterminată înscrisă la Internetics 2004″. N-am înțeles prea bine ce vrea să spună, dar până la urmă, nici nu contează. Ce să mai vorbim că pe același site, apare la forum, un topic de discuții, intitulat „Ești fan al PSD? Arat-o!”. Au arătat-o cu vârf și îndesat cei trei oameni și cu noi cinci, care i-au vizitat vreodată pagina de Internet.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.