Acasă Arhiva Modernizare generală

Modernizare generală

Stadionul Zăvoi, un adevărat șantier s-a pus în mișcare:

” la terminarea lucrărilor, Mircea Gutău a promis organizarea unui spectacol

 

De-o bunăbucatăde vreme, stadionul din Zăvoi se aflăîn renovare generală. Așa cum a promis încă de-acum câteva luni, primarul Mircia Gutău a decis ca echipa CS Municipal săjoace pe arena Oltchim, astfel încât în Zăvoi săse deruleze lucrările de reamenajare în voie.

În primul rând, gazonul terenului central va fi schimbat în totalitate, fapt ce va ajuta la creșterea calității tehnice a meciurilor disputate aici. Și pista de atletism din jurul terenului va fi refăcută, chiar dacă au existat voci care au susținut că investiția în pistăeste inutilă. până la urmă, specialiștii au decis că și pista trebuie refăcută, chiar dacă nu are numărul suficient de culoare pentru a fi refăcută.

După cum mulți au observat, în tribune au fost montate mii de noi scaune, care au adus un aer de eleganțăterenului. Și terenul II a fost refăcut, fiind montat un gazon artificial acolo. „Aceste investiții erau absolut necesare pentru ca baza sportivăsăarate așa cum trebuie. Sădea Dumnezeu săjoace echipa bine și săpromoveze, că ci vom avea condiții de Divizia A”, a declarat primarul Mircea Gutău.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.