Acasă Arhiva Ion Nicolae candideaza la primarie in 2008

Ion Nicolae candideaza la primarie in 2008

           ” Trist, dar adevărat

 

             Lume, lume! Săauzi și sănu crezi. Mega-sondajul (de ce mega-sondaj n-a reușit săexplice Emilian Frâncu) realizat de PNL Vâlcea l-a scos candidatul acestui partid pentru funcția de primar la alegerile din 2008 pe inconfundabilul Ion Nicolae. Politician iscusit, de-abia își găsește cuvintele, trasesist politic cu ștate vechi (PRM PUR PNL), specialist desăvârșit, nu știe săfacă diferența dintre punct termic și centralătermică , acest Copilu Î Minune a lu Î PNL Vâlcea candideazăla funcția de primar. Informația ne-a fost asiguratăde mentorul său în de-ale politichiei, Emilian Frâncu: „De acum, Ion Nicolae va discuta despre Râmnic ca un potențial edil. Văpot spune că începând de azi (luni, 23 octombrie a.c.) Ion Nicolae este candidatul PNL pentru alegerile din 2008, iar Sorin Zamfirescu este candidatul în eventualitatea unor alegeri parțiale. De acum ne vom mobiliza cu toții în sprijinul celor doi. Actualul viceprimar Monceanu va fi în echipa lui Ion Nicolae” a glăsuit liderul PNL Vâlcea. Deocamdată, PNL Vâlcea n-a intrat în posesia rezultatelor finale ale sondajului realizat săptămâna trecută, însă Emilian Frâncu ardea de nerăbdare să-l anunțe pe conaționalul Ion Nicolae drept candidat la PNL. Ehe, vrabia mălai viseazăiar dacă PNL se mai duce pe tobogan în sondaje mai jos decât se aflădeja (16%), și cu Nicolae la Primărie, s-ar putea ca în Râmnic săadune doar câteva sute de voturi.

             Nicolae habar nu are ce se discutăîn Consiliul Local

             Pentru a da impresia că stăpânește problemele cu care se confruntă râmnicenii, Ion Nicolae a abordat problema bazinului de apăde la Goranu. Numai că Nicolae zis și Dințișorul de aur n-a reușit decât săse compromită, deschizând un subiect pe care nu-l cunoaște și nici nu-l stăpânește. El n-a înțeles domne Î cum stătreaba cu contractul dintre Acvarim și firma Hidroconstrucția. Mai mult decât atât, el a recunoscut că în ședința de Consiliu Local, când aleșii râmnicenilor au respins la vot, suplimentarea cu 3 miliarde lei vechi pentru continuarea lucrărilor la bazinul de apăpotabilăde la Goranu, habar nu a avut ce a votat. Nicolae nu știa ce lucrări trebuie executate de urgență, care sunt înțelegerile contractuale, dar cu toate acestea a votat în necunoștințăde cauză.

             Nicolae juma Î de director

             Și pentru că de la o vreme încoace nu mai are nimeni loc pe ecranele televiziunilor locale, nici măcar Emilian Frâncu, de mustața și burta lui Ion Nicolae, ne-am permis să-l întrebăm cum reușește să-și împartămunca de bugetar cu activitatea de politician. Ultima apariție publică a lui Nicolae a fost la conferința de presăa PNL, care a avut loc luni, ora 9.15, la sediul PNL. Așadar, la început de săptămână, Nicolae în loc să-și rezolve problemele de serviciu pentru care este plătit, a preferat să-și facă imagine publică . L-am întrebat dacă nu cumva trage chiulul de la serviciu pentru a fi la conferința de presă. Recunoaștem că răspunsul primit nu ne-a surprins absolut deloc, fiind cunoscutăproverbiala nesimțire a lui Ion Nicolae: „I-am solicitat doamnei ministru Isopescu săfiu încadrat cu jumătate de normă. Nu existănici un fel de impediment pentru că nu suntem plătiți de la bugetul de stat. Suntem plătiți pentru ceea ce facem” susține Ion Nicolae. Păi și dacă mătăluțănu produci nimic la Inspectorat, în primul rând pentru că nu te pricepi, și mai apoi pentru că nu dai pe acolo, pentru ce servicii îți primești lună de lunăretribuția? Ne-am gândit ca această întrebare săi-o adresăm și șefei lui Nicolae de la București, doamna Dorina Isopescu. Poate o reuși dumneaei săne lămurească .

Magda Tolea

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.