Acasă Arhiva „Emilian Francu trebuie sa mai deschida abecedarul tanarului deputat”

„Emilian Francu trebuie sa mai deschida abecedarul tanarului deputat”

     ” dixit Președintele PSD, Ion Cîlea

   

       Într-o conferințăde presăcare s-a desfășurat zilele trecute, la sediul Partidului Social Democrat (PSD) Vâlcea, Ion Cîlea, președintele acestei formațiuni politice a declarat: „Ne pregătim foarte intens pentru construirea echipei cu care PSD va ieși la alegerile locale și generale viitoare. Proiectul nostru poartănumele de „Generația 2008 ” „. Așa cum era de așteptat, liderul social-democrat vâlcean a adus mai multe acuze actualei guvernări, pe care o considerăincompetentă. „Guvernanții noștri au arătat că habar nu au cum săgestioneze criza generatăde alunecă rile de teren din acest an. Aș mai vrea totuși săadaug ceva Din câte știm noi, politica fiscalăa lui Tăriceanu este foarte criticatăde oficialii europeni. De aceea, îi cerem premierului sărenunțe la politica fiscală, care s-a dovedit una falimentară” a adăugat președintele Ion Cîlea.

       În opinia social-democrațiilor, situația din sănătatea românească este dezastruoasă. Așadar, pesediștii vâlceni s-au hotărât ca în săptămânile care urmeazăsăfilmeze cozile de la farmacii și săstea de vorbăcu oamenii, de la care sperăsăsmulgăo serie întreagăde nemulțumiri. Ba mai mult, pentru ca treaba săfie treabă, într-o conferințăviitoare, ei vor prezenta mass-mediei locale înregistrările și discuțiile cu cetățenii. „PSD este pregătit sămai depunăo moțiune de cenzurăla pachetul de legi privind sănătatea” a mai spus președintele PSD Vâlcea. Acesta nu crede nici în sondajele de opinie care aratăcă Alianța D.A. ocupăîn continuare primul loc în preferințele românilor. Conform declarațiilor sale, datele sondajului au fost fabricate. În altăordine de idei, Ion Cîlea susține că , de fapt, românii încă regretăguvernarea social-democrată, lucru, infirmat de altfel, de cele mai recente sondaje de opinie. În plus, pesediștii s-au lansat deja, în promisiuni electorale, afirmând că vor propune în noul lor program de guvernare o creștere economică de 8 până la 10%.

       Cîlea recunoaște că primarii PSD pleacă spre alte partide

Extrem de iritat de afirmațiile destul de jignitoare pe care deputatul PNL, Emilian Frâncu, le-a făcut până acum la adresa sa, Ion Cîlea a spus: „Emilian Frâncu dovedește diletantism și trebuie sămai deschidădin când în când manualul tânărului parlamentar. Aș dori să-l informez pe această cale, că nu am fost activist de partid, așa cum a mai spus, ci un specialist care a dus instituția (Direcția Agricolă n.r.) pe culmi nebănuite. Mai mult, am fost regretat de un colectiv foarte mare de oameni” a spus el, aproape fărăsărespire.   Ion Cîlea a păstrat însă , declarațiile „bombă” pentru sfârșitul conferinței. Întrebat de mai multe ori numele primarilor care au plecat din PSD spre alte formațiuni politice, liderul social-democrat a spus printre dinți: „Da Păi, de cine săfie vorba? Mda, este vorba de câțiva primari: cel din Livezi, Berbești și Berislăvești, care s-au dus la Partidul Conservator”. Ion Cîlea a spus că primarii pesediști vâlceni sunt oameni serioși, fideli doctrinei social-democrate. Cu toate acestea nu puțini sunt cei care s-au „convertit” la liberalism, conservatorism sau au plecat la PD.

Olivia Pirvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.