Acasă Arhiva Deputatii vor sa-si cumpere aparate de coafura

Deputatii vor sa-si cumpere aparate de coafura

” Din ciclul: „Muncim puțin, dar vrem de toate” ” lista de nevoi ale deputaților mai cuprinde: pantaloni pentru bărbați, fuste pentru femei, articole de acoperit capul, piele de că prioară, reproduceri După opere de artă, fotografii, gravuri, uleiuri lubrifiante din petrol, grăsimi lubrifiante (vaselină, parafină), hidrogen, argon, gaze rare, azot și oxigen

 

Semințe de flori și semințe de fructe, turbă,  marmură și travertin, nisip natural, sare, uleiuri vegetale rafinate de folosință tehnică , vinuri spumoase,  fire de iută, țesături din bumbac, sfori, corzi și frânghii, fetru, pâslă, postav, vată și articole confecționate din vată sunt doar câteva din produsele pe care Camera Deputaților are în plan să le achiziționeze în acest an, prin licitație publică sau selecție de oferte. Lista de nevoi ale deputaților mai cuprinde: pantaloni pentru bărbați, fuste pentru femei, articole de acoperit capul, piele de că prioară, reproduceri După opere de artă, fotografii, gravuri, uleiuri lubrifiante din petrol, grăsimi lubrifiante (vaselină, parafină), hidrogen, argon, gaze rare, azot și oxigen. Există însă , produse și servicii la care deputații români au apelat, pentru a-și îmbunătăți imaginea. Printre produsele la care facem referire se numără: articole de coafură și toaletă, produse pentru îngrijirea pielii, diferite alte produse capilare, precum și aparate electrotermice pentru coafură. De asemenea, în 2006, parlamentarii și-au propus să mai procure: insecticide, ierbicide, sticlă turnată, trasă sau suflată în plăci, foi sau profile, oglinzi, argint, cuțite, foarfece, ustensile cofetărie, cuie, arcuri, lanțuri. În plus, parlamentarii mai au nevoie de pompe pentru lichide, pompe centrifuge pentru lichide, pompe de vid, părți de motoare hidraulice și pneumatice, lămpi cu filament, lămpi-reclame, semnale luminoase și articole similare și aparate de reproducere a sunetului.   

Din planul de achiziții nu lipsesc paharele din sticlă, echipamentele foto, părți și accesorii pentru aparatură și instrumente fotografice, ceasuri, motoare cu explozie, scaune cu cadru metalic, cu rame din lemn și accesorii pentru scaune, monedele și medaliile. În prezent, se află în derulare procedurile de contractare de servicii pe baza de abonament cu preț pe copie pentru echipamente de tip xerox, de extinctoare și truse medicale pentru autovehicule, dar și pentru asigurarea cazării sau a transportului aerian pentru diverse destinații europene. Contactat telefonic, deputatul PSD, Aurel Vlădoiu a spus că în opinia sa, produsele din lista de achiziții publice sunt obișnuite pentru nevoile instituției: „Nu trebuie să vă mirați că trebuie articole de coafat părul. Avem și o frizerie, unde un parlamentar se poate tunde contra cost, dar nu e cine știe ce. În Râmnic, există saloane mai elegante decât cel din Camera Deputaților” a spus el.

Olivia Pirvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.