Acasă Arhiva Crush&Alexandra Ungureanu si Delia au oferit un spectacol de exceptie

Crush&Alexandra Ungureanu si Delia au oferit un spectacol de exceptie

      ” 5 ani de existențăWinmarkt ” După terminarea spectacolului, am stat puțin de vorbăcu formația Crush și Alexandra Ungureanu, care a fost în opinia multora, senzația serii oferite de Winmarkt. Foarte deschiși, și fărăaere de superioritate, așa cum sunt, de regulă, majoritatea vedetelor din România, cei doi băieți care alcă tuiesc „Crush” și Alexandra Ungureanu au acceptat imediat, săne răspundăla întrebări

 

      Cu ocazia a cinci ani de existență, sâmbătă20 mai a.c., Winmarkt Shopping Center a organizat în centrul Râmnicului, un spectacol de zile mari,  care i-a avut ca invitați pe binecunoscuta cântăreațăDelia Matache. Surpriza concertului a fost cea mai în vogătrupăromânească de muzică ușoară, Crush&Alexandra Ungureanu. Evenimentul a debutat cu un concurs de karaoke. Cei mai curajoși dintre râmiceni au urcat pe scenă, pentru a interpreta piesa preferată. Unii au făcut dovada că știu săcânte, în timp ce alții, au preferat doar săse distreze. Participanții au interpretat melodii ale formațiilor consacrate precum Akcent, O-zone, Cargo și multe altele. Surpriza a venit din partea unor tineri britanici, care veniserăîn orașul nostru pentru un schimb de experiențăla Colegiul „Alexandru Lahovari”. Pentru că nu era pentru prima datăcând participau la un asemenea concurs, Andrew Curphey și Fiona Cox au interpretat piesa „Can you feel the love tonight” aparținând celebrului cântăreț Elton John. „Nu este prima datăcând cântăm împreună, însă nu suntem profesioniști. Habar nu am avut că este un concurs”– ne-a spus Andrew. Duetul de excepție a celor doi a atras aplauze la scenădeschisăși de altfel, și premiul pe care Winmarkt îl aruncase în joc. Atmosfera de bunădispoziție a fost întreținutăși de majoretele Școlii nr. 10 și de dansatorii clubului vâlcean de dans sportiv, Ru Apolo. La final, toți concurenții concursului de karaoke au primit din partea Winmark și Alutus câte un tricou și o sticlăde bere.

      După terminarea spectacolului, am stat puțin de vorbăcu formația Crush și Alexandra Ungureanu, care a fost în opinia multora, senzația serii oferite de Winmarkt. Foarte deschiși, și fărăaere de superioritate, așa cum sunt, de regulă, majoritatea vedetelor din România, cei doi băieți care alcă tuiesc „Crush” și Alexandra Ungureanu au acceptat imediat, săne răspundăla întrebări.

      Reporter: Alexandra, spune câteva cuvinte, te rog, despre traseul tău muzical de până acum

      Alexandra Ungureanu: A fost o evoluție treptată. Am ajuns, acum, în muzică la un nivel, care mămulțumește. Consider că binecunoscutele colaborări pe care le-am avut până acum cu sistem, Paula Seling și Holograf mi-au adus notorietate. Mulți erau de părere că am o voce prea bunăca săfac backing vocal, pe mine, sincer, m-a ajutat foarte mult acest lucru. Am prins multăexperiență, iar când am considerat că sunt pregătităam urmat cariera solo.

      Rep: Colaborarea cu care trupăsau solist ți-a rămas cel mai aproape de suflet?

      A.U. Colaborarea s-a rupt de sine, nu au fost certuri. Dimpotrivă, Paula m-a susținut în foarte multe dintre proiectele mele muzicale. Începusem, așa cum am mai spus, săam drumul meu. Colaborarea cu Holograf a fost o chestie unică , care nu cred că se va mai întâmpla vreodată. Uite, vreau să mărturisesc ceva. În clasa a IX-a stăteam leșinată(râde) la concertele lor. Îmi cumpăram bilete în primele rânduri.

Alături de Alexandra, stau cei doi componenți ai trupei Crush, frații Radu și Sorin. Zâmbesc ușor la glumele Alexandrei și simțim că dialogul cu noi le face chiar plăcere.

      Rep: Radu, povestește-ne cum ai cunoscut-o tu și Sorin  cunoscut-o pe Alexandra?

      Radu: Pregăteam un proiect muzical pe atunci și eram încă studenți. Sorin se ocupa, în paralel, de afacerile tatălui. Ne gândeam cum ar fi sădevenim cunoscuți pe piața muzicalăromânească . Am ascultat mai multe voci feminine, dar nici una nu ne-a cântat prea tare. Apoi, mi-a venit în minte numele Alexandrei. Am început sădau telefoane, până am dat de numărul ei de telefon. Am stabilit o întâlnire, iar ea a acceptat, destul de reținutăla început, ce e drept. Apoi, ne-am văzut și din 2004, am început colaborarea.

      Alexandra intervine, zâmbind: Când am început discuția cu Radu mi-am dat seama că avem foarte multe în comun. Iar atunci când le-am ascultat muzica, mi-am dat seama că sunt altceva. Mi-a plăcut. Trebuie săvăspun că mi s-a propus săcânt cu cei de la DJ Project și Hi-q. Dar simțeam că muzica lor nu măreprezintăși că las la o parte tot ce făcusem în materie de muzică până atunci.

                                                                                        

                                                                                     ” Claudia STANCIU, Olivia PÎRVU  

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.