Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Peste 1.000 de elevi au vizitat universitatea

    ” Ziua Porților Deschise la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” ” Scopul acestei acțiuni a fost atragerea viitorilor studenți, prin prezentarea ofertei educaționale elevilor râmniceni

 

      Ca în fiecare an, în jurul datei de 21 mai, când se serbeazăSfinții Constantin și Elena, Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Rm. Vâlcea și-a deschis, pentru câteva ore, porțile în fața elevilor vâlceni. La eveniment, au fost invitați peste 1.000 de absolvenți de liceu, din anul școlar 2005-2006. Scopul acestei acțiuni a fost atragerea viitorilor studenți, prin prezentarea ofertei educaționale elevilor râmniceni. „Am vrut, ca în fiecare an de altfel, săle arătăm viitorilor studenți cam ce le putem oferi în cadrul universității. Anul acesta avem o listăde specializări mai bogată, printre acestea putem enumera: management, marketing, finanțe și bănci, administrație publică , comunicare socialăși relații publice”– ne-a declarat conf. univ. dr. Iuliana Ciochina, decanul Universității „Constantin Brâncoveanu”.

      Super concert cu Voltaj

      Pentru a marca acest eveniment, conducerea universității a organizat o serie de activități, iar spre deliciul elevilor, la sfârșit, una dintre cele mai în vogăformații românești, Voltaj, a susținut un concert de zile mari. „Am făcut un sondaj atât printre studenți, cât și printre elevi și ei au optat pentru trupa Voltaj. Este al doilea an consecutiv când vin săcânte în fața studenților noștri”- ne-a mai spus Iuliana Ciochina. Hiturile trupei Voltaj au atras aplauze la scenădeschisă, tinerii cântând la unison. „Și anul trecut când am fost aici a ieșit un super spectacol. Vâlcenii sunt foarte calzi și ne simțim bine cu ei. În luna octombrie a acestui an, vom scoate un nou album, în stilul care ne-a consacrat și sperăm săavem același succes ca și până acum”– ne-a spus zâmbind că lin de la Voltaj.

Claudia STANCIU