Acasă Arhiva Consilierii judeteni refractari la nou

Consilierii judeteni refractari la nou

               ” conducerea Consiliului Județean a cerut achiziționarea de laptopuri pentru fiecare dintre consilierii județeni.  Propunerea a venit ca urmare a costurilor ridicate, pe care instituția trebuia să le plătească pentru asigurarea documentației din dosarul fiecă rui consilier în parte. Pentru fiecare ședință, Consiliul Județean consumă în jur de 50 de topuri de hârtie și mai multe tonere

 

                Cu ceva timp în urmă, conducerea Consiliului Județean a cerut achiziționarea de laptopuri pentru consilierii județeni. Propunerea a venit ca urmare a costurilor ridicate, pe care instituția trebuia să le plătească pentru asigurarea documentației din dosarul de ședință al fiecă rui consilier în parte. Pentru fiecare ședință, Consiliul Județean consumă în jur de 50 de topuri de hârtie și mai multe tonere.

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Bușe, este de părere că în acest mod, cheltuielile s-ar reduce la aproape jumătate, urmând ca investiția să fie amortizată în mai puțin de un an. Numai că ideea a murit din fașă, deoarece marea majoritate a consilierilor spun că nu au nevoie de un computer portabil. Mai mult, mulți dintre ei habar nu au cum să folosească un laptop și nici nu prea au de gând să învețe prea curând. Așadar, consilierii județeni preferă să rămână clasici și să-i lase pe consilierii municipali să-și bată capul cu această minune tehnologică . Din câte se pare, membrii conducerii Consiliului Județean au încercat de mai multe ori să-i convingă pe consilieri să accepte propunerea, însă n-a fost chip.  

Olivia Pirvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.