Acasă Arhiva CAMPANIE VOCEA VALCII

CAMPANIE VOCEA VALCII

         ” SI EU CRED ÎN NEVINOVĂÎIA PRIMARULUI MIRCIA GUTĂU”

 

STIMATE,

Domnule Primar Mircea Gutău

  

Nu măpot stăpâni ca, în arsenalul de hărțuiri și interese meschine care patroneazăastăzi societatea românească , sănu răbufnesc și sănu văfiu, moral, alături în situația nefastăși nedreaptăîn care ați ajuns și asta nu datorităD-voastră, ci a unor așa zise unelte mizerabile pe care le utilizeazăinteresul politic.

E josnic și fărăde măsurăca astăzi săfie lipsit de libertate cel mai bun primar pe care l-a avut Râmnicul, nu o spun numai eu o spune cetățeanul care gândește și este cinstit cu propria lui conștiință.

Sunt consternat de ce se întâmplăastăzi în societatea românească , sunt dezamăgit de felul în care organele în drept își fac datoria. Nu sunt probe concrete asupra persoanei, dar se priveazăde libertate. Ființa umanănu este animal, are și ea mândrie și demnitate care trebuie respectată. Nu este de admis s-o terfelești prin penitenciare. Să-l ții atâtea amar de zile fărăprobe După care să-l pui în libertate.

Cine plătește urmele psihice lăsate în sufletul acestui om, traumatizarea întregii familii?

Trebuie săfie mai multăprudențăși responsabilitate în actul de justiție, orice decizie luată, cu atât mai mult în cazul de Față săfie dreaptă. Doresc ca ziua de 11 octombrie 2006, ziua judecă ții, săînsemne redarea primarului Mircea Gutău cetățenilor Râmnicului și suntem convinși că își va continua cu și mai multăambiție modernizarea orașului.

Noi văașteptam cu nerăbdare și credem în bunul Dumnezeu că așa va fi.

 

 

                                                                                               Cu considerație,

                                                                                          Cetățean al Râmnicului

                                                                                               Bârsan Nicolae

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.