Acasă Arhiva Bărbatul susține că este victima unui accident de circulație

Bărbatul susține că este victima unui accident de circulație

Un bolnav psihic din Ionești a alertat Poliția

Zilele trecute, un bărbat din Ionești a anunțat poliția că pe DN 64 s-a produs un accident a că rui victimăa fost chiar el. Constantin N., de 30 de ani a povestit polițiștilor că se afla pe marginea străzii când a fost lovit de o mașinăpe care nu a putut săo identifice.

Polițiștii de la rutierăcare s-au deplasat la locul indicat de bărbat, nu au putut găsi nici un indiciu care săateste că în zonăs-ar fi produs un accident de circulație.

Într-o primăfază, ei au crezut că bărbatul mințea din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, dar această ipotezăa fost eliminatăDupă ce au constatat că bărbatul avea o fractură1/3 medie femur drept, diagnostic dat de medicii de la Spitalul Județean, unde acesta a fost După presupusul accident.

Polițiștii au considerat inutil să-l mai testeze pe Constantin N. cu aparatul etilotest pentru că emana un puternic miros de alcool, dar i-au luat probe biologice de sânge pentru a stabili alcoolemia.

În continuare se fac cercetări pentru a stabili dacă a avut loc accidentul de circulație, precum și cauzele și împrejurările în care a fost lovit bărbatul. De precizat că acesta este cunoscut ca având afecțiuni psihice.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.