Acasă Arhiva 2 Și-a ucis fiul cu sânge rece

Și-a ucis fiul cu sânge rece

 Un bărbat din Șușani a băgat cuțitul în băiatul lui

Normal 0 21

CRIMĂ. Localitatea Șușani a fost zguduităde o crimăatroce ce s-a petrecut, aici, de curând. Autorul abominabilei fapte este Gheorghe Ionițăde 50 de ani care, cu sânge rece, și-a ucis fiul, Constantin Badea, de numai 19 ani.

Băiatul locuia împreunăcu părinții săi – Gheorghe și Elena Ioniță- într-o casăsărăcă cioasădin Șușani, sat Râmești. Tânărul obișnuia sa bea în mod frecvent, iar atunci când se afla sub influența alcoolului, între el și părinții săi se iscau scandaluri monstruoase. Într-una din zile, sora tânărului și soțul său le-a adus o că ruțăde lemne și, drept recompensăpentru efortul depus, au fost cinstiți cu câteva pahare de vin, pe care le-au consumat împreunăcu fiul lui Ioniță, Constantin. După plecarea copiilor, soții Ionițăau mai cumpărat încă 5 litri de vin, iar fiul lor a băut și el o cantitate apreciabilăde alcool.

La un moment dat, între Gheorghe și Constantin a izbucnit un scandal de proporții. Supărat pe tatăl său, tânărul și-a îmbrâncit tatăl și a vrut să-l înțepe cu o furculiță, însă acesta a reușit săi-o smulgădin mână. În cele din urmă, conflictul s-a stins și, pentru a se calma, Constantin a dat drumul la muzică . Deranjat de volumul tare al casetofonului, Gheorghe i-a cerut fiului săstingămuzica, explicându-i că vrea săse odihnească , însă tânărul nu a vrut să-l asculte. Nervos, Gheorghe a scos bușoanele de la tabloul electric, sperând că , astfel, îl va determina pe băiat săînțeleagăcă este obosit. Da nu a fost așa. Constantin a reparat tabloul electric, a dat drumul din nou la muzică și le-a spus părinților săse culce, înjurându-i de mama focului.

Enervat de comportamentul tânărului, Gheorghe a luat un cuțit de pe o plitădin bucă tărie și l-a lovit pe Constantin, direct în piept. Apoi, și-a trezit soția, i-a arătat cuțitul plin de sânge și i-a spus că și-a omorât fiul. Cu sânge rece, cei doi l-au spălat de sânge pe tânăr și l-au îmbrăcat într-o că mașă, sperând, astfel, sășteargăurmele teribilei crime.

L-a aruncat în lanul de porumbi

A doua zi, Gheorghe Ionițăa plecat, „înarmat” cu un cuțit, într-un sat vecin, la niște rude și, în drum, și-a aruncat fiul ucis într-un lan de porumbi, nu înainte de a-i mai aplica, în piept, o nouăloviturăde cuțit. Cadavrul tânărului a fost descoperit, la scurt timp de polițiști, iar, în timpul anchetei, bărbatul și-a recunoscut crima. Ionițăa spus că a fost nevoit săse apere cu un cuțit în momentul în care tânărul a vrut să-l rănească cu o furculiță. Mărturia lui Gheorghe a fost, însă , contrazisăde cea a soției sale care a spus că , de fapt, în realitate, lucrurile s-au petrecut cu totul altfel. Având în vedere gravitatea faptei, Gheorghe Ioniță, în prezent, este anchetat penal, dispunându-se măsura reținerii sale pentru 29 de zile. Ionițăeste acuzat de omor calificat și riscă ani grei de pușcă rie. În urma necropsiei cadavrului, medicii legiști au constatat că acesta prezenta o plagătăiatăîn regiunea pieptului, cu hemotorax stâng masiv, ce a declanșat o hemoragie internăcare a condus la decesul lui Constantin Badea.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.