Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

8 ani de la declanșarea Războiului global cu terorismul

11 septembrie 2001

Normal 0 21 Conform versiunii oficiale a Administrației Bush, la 11 septembrie 2001, 19 arabi – înarmați până în dinți cu bricege și spray-uri cu piper – au deturnat 4 „Boeinguri” ale celui mai puternic stat din lume și le-au proiectat în „World Trade Center” (Twin Towers), precum și într-o aripă(aflatăîn reparații) a Pentagonului, provocând circa 3.000 de victime. Un al patrulea „Boeing” a că zut pe un câmp din Pennsylvania, ratând obiectivul.

 

11 septembrie 2001 a fost o zi fără precedent, ca șoc și suferințăîn istoria Statelor Unite. Atentatele au fost o serie de atacuri sinucigașe coordonate de Al-Qaeda. În dimineața acelei zile, 19 teroriști au deturnat patru avioane comerciale de pasageri, prăbușind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center, din New York, un al treilea în clădirea Pentagon din Arlington, Virginia, lângă Washington, D.C. și al patrulea avion s-a prăbușit pe o câmpie aflatăîn zona ruralăa statului Pennsylvania.

Evenimentele au generat cele mai mari enigme ale începutului de secol XXI. Cu trecerea anilor, întrebările care se pun sunt tot mai grave, iar răspunsurile lipsesc. Arabii – care rezidau în SUA, cu pașapoarte furnizate de FBI, „urmând cursurile unor școli particulare de aviație” aparțineau organizației „Al-Qaeda”, condusăde Osama Bin Laden. În urma acestor atentate abominabile, Administrația Bush a dezlănțuit „războiul global cu terorismul” și a pornit „războaiele preventive” contra Afganistanului, Irakului. Iar acum, pregătește confruntarea cu Iranul. Toate statele aflate pe „lista Răului”, întocmităde Casa Albă, imediat După 11 septembrie, state care se fac vinovate de găzduirea și „sponsorizarea mondialăa terorismului”. După afirmațiile multor specialiști în acte de terorism, 11 septembrie a fost o operațiune „sub acoperire” a serviciilor secrete americane. Scopul acestor evenimente îngrozitoare era de a crește panica în sânul comunităților americane și europene în fața pericolului musulman și de a obține un pretext pentru a ataca Afghanistanul și Irakul. Mistificarea adevărului stăpe buzele tuturor. Toți cred că 11 septembrie a fost un nou Pearl Harbor. De ce paralelăcu Pearl Harbour? Pe 7 decembrie 1941 a avut loc atacul Japoniei asupra bazei americane de la Pearl Harbor, determinând astfel intrarea Statelor Unite în cel de al doilea război mondial. Mai puțin cunoscut este faptul că FBI-ul și Serviciul de Informații al Marinei Americane cunoșteau cu exactitate momentul când va avea loc acest atac. Deci? „Teroriștii” noștri de la „revoluție”, pe care nu-i găsim, sunt mici copii, pe lângă șmecheriile pe care le-au făcut americanii, în numele „democrației” și a „dreptății”. Adevărul nu va ieși la ivealănici sub Obama, că omul este mult prea stresat și nu are Față de om providențial. Întrebarea este ce „surprize” ne mai rezervăși cum s-au hotărât săne mai împuțineze?