1

Pesedistul Vasile Bleotu este la un pas de a trece la PD-L

 Conform spuselor liderului democrat – liberal Mircea Gutău

Normal 0 21 DECIZIE. Vasile Bleotu neagă, însă , că ar trece în barca PD-L-ului, spunând că își dorește săcandideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea din partea PSD-ului. Lider al PSD Drăgășani încă de la înființarea organizației, Vasile Bleotu susține că este atașat de culorile acestui partid și că nu va renunța ușor la el

 

Deputatul PSD, Vasile Bleotu, este la un pas de a trece în barca democrat-liberalilor vâlceni. Cel puțin așa susținea zilele trecute președintele PD-L Vâlcea, Mircea Gutău. Considerat unul dintre cei mai buni politicieni locali, pesedistul Bleotu a obținut rezultate remarcabile la ultimele alegeri, demonstrând că în zona Drăgășaniului este imbatabil. De câteva luni însă , el a intrat într-un conflict cu președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea. Războiul dintre liderii PSD Vâlcea, Vasile Bleotu și Ion Cîlea, a izbucnit în momentul în care deputatul de Drăgășani și-a anunțat intenția de a candida, în anul 2012, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. De atunci, liderul PSD Vâlcea încearcă să-și marginalizeze colegul de partid, deși Vasile Bleotu îl ajutăori de câte ori i-o cere. De exemplu, nu mai departe de zilele trecute, deputatul PSD i-a aranjat lui Ion Cîlea o întâlnire cu președintele CEC, Radu Ghețea, pentru a obține un împrumut pentru RAJDP Vâlcea. Dând dovadăde lipsăde fairplay, Ion Cîlea nu vrea nici în ruptul capului sărecunoască că a primit ajutor din partea lui Vasile Bleotu. Fiind un potențial candidat de valoare și cu șanse reale de a învinge în lupta pentru Consiliul Județean Vâlcea, deputatul PSD este „vânat” de liderii PD-L Vâlcea, care încearcă prin toate metodele să-l atragăpe Vasile Bleotu de partea lor. „Am vorbit de mai multe ori cu Vasile Bleotu și a rămas săia o decizie finalăDupă data de 10 septembrie. Mai mult, am primit din partea lui promisiuni în sensul venirii sale la PD-L. Susțin ideea că este un om valoros și mi-ar face plăcere săse alăture partidului nostru” – a declarat președintele PD-L Vâlcea, Mircea Gutău.

De cealaltăparte, însă , Vasile Bleotu neagăcă ar trece în barca PD-L-ului, spunând că își dorește săcandideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea din partea PSD-ului. Lider al PSD Drăgășani încă de la înființarea organizației, Vasile Bleotu susține că este atașat de culorile acestui partid și că nu va renunța ușor la el. ” Nu măduc la PD-L chiar dacă cei de acolo măvor. Eu stau aici pentru că mai am multătreabăde făcut. Eu știu că Mircea Gutău măapreciazăși am spus-o de mai multe ori că și eu îl respect enorm pentru că este un om deosebit. Dar nu pot săplec, pentru că am problemele mele aici.