Acasă Arhiva 2 CSM, din nou pe val

CSM, din nou pe val

Fotbal, Liga a II-a

vâlcenii s-au trezit rapid După eșecul de la Târgu Mureș și au zdrobit pe Minerul Lupeni ” gruparea din Zăvoi a revenit pe locul secund al clasamentului

Tehnicianul Alin Artimon a reușit să-și trezească elevii După eșecul de la Târgu Mureș. CS Municipal a făcut un meci foarte bun pe propriul teren, contra Minerului Lupeni și a revenit pe locul secund al clasamentului în Seria a II-a. Oltenii au preluat conducerea pe tabelăîncă din minutul 2, atunci când Gârlăa prins un șut de zile mari de la 25 de metri de poarta adversăși Ciucă nu a mai putut decât săscoatămingea din plasă. până la pauzăocaziile au curs lanț la poarta ortacilor dar municipalii au ratat ocazii mari și scorul a rămas neschimbat. Artimon a mutat decisiv, aruncându-l în luptăpe Boroiban, în locul lui Marius Luca și scorul a luat proporții în repriza secundă. La zece minute de la reluare, Pasăre a pătruns spre poarta adversăa centrat puternic și scorul a devenit 2-0 pentru vâlceni După ce ortacul Irina a marcat în propria poartă. Tabela a fost închisăde Boroiban cu o dublăîn minutele 68 și 71 După două faze aproape identice în care Melcea și Grecu au centrat, iar „Boro” a fructificat. Din minutul 63, Minerul a jucat cu un om mai puțin, Irina fiind eliminat pentru două cartonașe. CS Municipal a revenit pe un loc promovant și va termina turul de campionat în deplasare, pe terenul uneia din echipele care se zbat penbtru evitarea retrogradării, CS Târgoviște. Meciul pare a fi unul lejer pentru elevii lui Alin Artimon numai că gazdele se bazeazămai mereu pe sprijin din partea arbitrilor.

Artimon e mulțumit

La finele celor 90 de minute ale întâlnirii, tehnicianul Alin Artimon a ținut săle mulțumească fotbaliștilor vâlceni pentru efortul depus: „În primul rând, vreau să-mi felicit elevii pentru acest rezultat și în special pentru maniera de joc din repriza secundă. Le mulțumesc prin intermediul presei, întrucât nu reușesc săfac acest lucru personal foarte des. Sunt încântat de faptul că echipa a reușit săaibăo medie de aproape trei goluri pe joc pe teren propriu și că am primit un singur gol în Zăvoi de când sunt antrenor aici. Am gândit un sistem 4-3-1-2 cu Enache Câju în spatele a două vârfuri însă , din nefericire, acesta s-a accidentat și am trecut la un 4-4-2 clasic. Am fost conștient de faptul că oaspeții se vor apăra pe două linii, astfel că am jucat cu două vârfuri împinse. Nu comentez prestația lui Marius Luca, însă trebuie săîl felicit pe Claudiu Boroiban pentru reușitele de astăzi. A dovedit că este un fotbalist pe care ne putem baza. ” Timișoreanul crede că și-a îndeplinit obiectivele propuse, de la numirea sa ca principal în Zăvoi : ” Parțial, mi-am realizat un obiectiv, și anume primul dintre ele a fost sănu pierdem acasăpuncte. Era foarte important săcâștigă m toate meciurile. O altățintăcare a fost atinsăeste „construirea” unui adevăr cât mai bun. De asemenea, am încercat să prezentăm un joc dinamic, plăcut ochiului, care săatragăun public numeros la stadion. Sper săfi reușit, iar spectatorii săfie mulțumiți. Nu măintereseazălocul ocupat, întrucât seria a II-a este foarte echilibrată. Măintereseazăîn mod special săobținem cât mai multe puncte. Când am venit la CSM mi-a fost impus un barem de puncte pe care l-am realizat, indiferent de rezultatul obținut la Târgoviște.

Câju, 6 goluri în tur

Enache Câju a reușit săînscrie cele mai multe goluri pentru vâlceni în acest tur de campionat. Podiumul golgheterilor este completat de Stromajer și Dobre, toți fiind veniți la CS Municipal în vara acestui an. Altfel, CS Municipal a profitat de retragerea din campionat a formației Prefabricate Modelu. Gruparea din Zăvoi l-a transferat pe fotbalistul Vasile Olariu, rămas liber de contract, acesta evoluând în finalul meciului dintre vâlceni și Minerul Lupeni. Jucă torul are 21 de ani și evolueazăpe postul de mijlocaș central. „Îl știam pe Olariu de când antrenam la Forex și jucam contra echipei Prefabricate Modelu. Este un jucă tor de profil care nouăne lipsea, un mijlocaș central defensiv, cu capacitate bunăde efort. Mijlocașii centrali pe care îi avem noi sunt pe un profil mai ofensiv.”, a explicat antrenorul Alin Artimon.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.