Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Anuța Handolescu rămâne subprefect

 Ion Tudor a fost grav „faultat”

Normal 0 21

PĂPUȘARII. Dorel Jurcan nu poate spune, în acest moment, pentru cât timp va asigura Anuța Handolescu interimatul. La bursa zvonurilor, se aude că este foarte posibil ca aceasta să rămână încă patru ani în scaunul de subprefect, datorităcunoștințelor la nivel înalt pe care, încă , le mai are pe la București. Ba mai mult, tot la bursa zvonurilor se bârfește că Ion Tudor aflase că a fost, deja, „lucrat” profesionist de Anuța Handolescu, motiv pentru care a hotărât că este mai bine sărenunțe.

Tudor, din nou, perdant

Pedelistul Ion Tudor a pierdut un nou tren spre putere. De data aceasta, potrivit colegilor săi de partid, l-a lăsat săplece, deși gurile rele susțin că a fost nevoit sărenunțe la candidatura pentru fotoliul de subprefect al județului, pentru că nu dispunea de susținerea necesară în partid. „Ion Tudor și-a retras candidatura în urmăcu două -trei săptămâni, iar în locul lui a fost propus Doru Ioan Filip”, a spus, sec, senatorul Dorel Jurcan. El a mai spus că în cazul în care va interveni vreo schimbare la conducerea vreuneia dintre instituțiile ce se aflăîn „curtea” PD-L-ului, Ion Tudor se va număra, cu siguranță, printre propuneri pentru că „este un om competent care a cheltuit mulți bani în campania care a trecut”.

Deși a ocolit cât a putut subiectul, în cele din urmăJurcan a recunoscut jurnaliștilor prezenți la conferința de presă filmul rămânerii în funcție a Anuței Handolescu care, conform declarațiilor de ultim moment ale pedeliștilor mai vorbăreți ar fi urmat să”zboare” din prefectură.

„Lucrătura”

Conform spuselor senatorului Dorel Jurcan, câțiva democrat-liberali vâlceni, printre care se numără, se pare, și un parlamentar PD-L, au trimis o scrisoare de susținere la Ministerul Administrației și Internelor, în care cereau ca Anuța Handolescu să rămână „pe poziție”. Acțiunea a fost săvârșităîn mare secret, dovadăa acestui lucru, făcând-o faptul că la ședința Biroului Permanent Județean (BPJ) al partidului de zilele trecute, atunci când s-a discutat situația candidaților pentru fotoliile de subprefect, cei din „tabăra anti-Anuța”, au aflat cu stupoare de existența acestei hârtii. „Am fost sunat de secretarul de stat Mircea Toader care mi-a spus că Anuța Handolescu trebuie să rămână subprefect până la clarificarea situației referitoare cu posturile de subprefecți”¸ a spus Dorel Jurcan pe un ton scă zut. Deci, După cum se vede, madam Handolescu nu este atât de (a)politică pe cât lasăsăse înțeleagă, iar jocurile pentru astfel de funcții se fac tot în partid sau, în cazul de Față , cu ajutorul lui. Jurcan nu poate spune, în acest moment, pentru cât timp va asigura Anuța Handolescu interimatul. La bursa zvonurilor, se aude că este foarte posibil ca aceasta să rămână încă patru ani în scaunul de subprefect, datorităcunoștințelor la nivel înalt pe care, încă , le mai are pe la București. Ba mai mult, tot la bursa zvonurilor se bârfește că Ion Tudor aflase că a fost, deja, „lucrat” profesionist de Anuța Handolescu, motiv pentru care a hotărât că este mai bine sărenunțe.