Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

10 patroni din Dovali s-au ales cu dosare penale

Adidași și treninguri contrafăcute

INFRACȚIUNI. Ei vindeau treninguri și adidași ce purtau inscripții ale unor mărci înregistrate și protejate și care prezentau caracteristici de contrafacere. toată marfa a fost confiscată, prejudiciul ridicându-se la peste 11.000 RON, iar în data de 27 februarie a.c., s-a dispus începerea urmăririi penale în cazul celor 10 patroni din Complexul Dovali.

În data de 13 februarie a.c., nu mai puțin de 10 de patroni ai unor societăți comerciale din Complexul Dovali s-au ales cu dosare penale, întocmite de angajații Serviciului pentru Investigarea Fraudelor (SIF) Vâlcea. Conform polițiștilor, cei 10 au săvârșit nu mai puțin de 21 de infracțiuni la regimul legii 8/1996 privind dreptul de autor, precum și la cel al legii 84/1998 privind dreptul de proprietate industrială. Așadar, patronii au expus spre vânzare articole de îmbrăcă minte și încă lțăminte contrafăcute. Unul din cei care au fost prinși este Gheorghe T. – 34 de ani, din Rm. Vâlcea, care avea 18 treninguri și adidași marca Adidas expuse la vânzare. toată marfa i-a fost confiscată, iar patronului i-a fost întocmit dosar penal. Cu dosar penal s-a ales și Daniela D. – 38 de ani, din Rm. Vâlcea, care a expus la vânzare produse de îmbrăcă minte și încă lțăminte ce purtau inscripții ale unor mărci înregistrate și protejate și care prezentau caracteristici de contrafacere.

toată marfa găsităde polițiștii SIF Vâlcea a fost confiscată, prejudiciul ridicându-se la peste 11.000 RON, iar în data de 27 februarie a.c., s-a dispus începerea urmăririi penale în cazul celor 10 patroni din Complexul Dovali.