Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primăria Galicea investește 25 de milioane de lei în drumuri și în canalizare

Primăria Galicea va implementa în perioada următoare două mari proiecte menite a aduce localitatea la standarde europene de confort și civilizație. Este vorba de rețeaua de canalizare și de drumuri.

”Prin programul Anghel Saligny, ne-au fost aprobate 2 proiecte cu o valoare de peste 25 de milioane de lei. Am primit finantare pentru Canalizare Bratia Vale și Cocoru și ni s-a aprobat proiectul de asfaltare drumuri de interes local. Urmează realizarea proiectelor tehnice, ulterior va începe execuția. În curând o să primim vesti bune si pentru celelalte proiecte! Cu răbdare, încetul cu încetul, vom realiza ce am promis”, susține Florin Mărăcine, edilul din Galicea.

Edilul consideră că este nevoie de prezența a cât mai mulți întreprinzători în zonă, pentru că un buget de venituri proprii se consolidează cu taxele acestora dar și prin faptul că pot oferi locuri de muncă.

Acum odată cu aceste noi investitii publice, Mărăcine crede că localitatea nu va fi evitată de investitorii privați.

”Deschidem localitatea spre investitori privați, spre oameni care vor să aducă plusvaloare, să facă ceva. Îi așteptăm și le oferim tot sprijinul. Nu ascund că la această oră suntem în discuții avansate cu oameni de afaceri care s-au orientat spre comuna Galicea. Lucrăm la aceste demersuri pentru a se concretiza. Noi ne continuăm planul de duce utilitățile în toate satele, de a încheia procesul de asfaltare a drumurilor, de realiza și amenaja o comună care să placă, să fie atractivă și pentru cei care doresc să aibă aici o locuință, fie definitivă, fie de vacanță”, mai adaugă edilul din Galicea.