Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Străzile din cartierul Zlătărei, ale municipiului Drăgășani, vor fi modernizate

În perioada imediat următoare, primarul Cristian Nedelcu va accelera lucrările de modernizare a drumului din Zlătărei. Social-democratului i s-a aprobat de curând o finanţare de 14,11 milioane de lei pentru această investiţie. Cu suma aprobată luna trecută în cadrul P.N.I. „Anghel Saligny”, Executivul din Drăgăşani va asfalta 10,36 km. de străzi. Primele care vor fi reabilitate vor fi Belşugului, Progresului, Sadina, Deleanca, Zlătăreilor, Morii, Fântânii, Şcolii şi Vişinilor.

Primarul a mai spus că ”acest proiect era foarte important, deoarece și străzile marginale municipiului trebuiesc modernizate. În oraș se lucrează masiv pe mai multe segmente, numai cu fonduri europene, iar acum că am prins și acest proiect se va schimba cu totul și cartierul Zlătărei.”

Pe lângă proiectele în derulare, majoritatea cu fonduri europene, Nedelcu a mai depus proiecte pentru stații de încarcare electrice, precum și pentru achiziționarea unor autobuze electrice pentru transportul urban.

Alte proiecte viitoare cu finanțare europeană cuprind un parc fotovoltaic pe o suprafață de 5 hectare, iar din bugetul local, Nedelcu și-a propus să modernizeze și să îmbunătățească si segmentul de agrement.” În acest sens, vom face un proiect pentru construirea unui ștrand, proiect ce va fi făcut cu fonduri de la bugetul local. Cum orașul se modernizează mereu, a aparut și un dezvoltator imobiliar. Acest lucru înseamnă că există cerere și, totodată, se vor crea alte noi locuri de muncă. Parcul fotovoltaic este necesar pentru energia elecrică a iluminatului stradal, dar și pentru instituțiile locale. Iar autobuzele vor fi achiziționate deoarece dorim să creăm un transport modern în oraș, deoarece a crescut cerința în acest sens.”, a declarat primarul Cristian Nedelcu.