Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Biblioteca Publică Locală Pietrari a mulţumit Primăriei Pietrari şi C.L. Pietrari pentru investiţiile realizate în domeniul cultural şi educaţional

Pe 11 ianuarie s-a sărbătorit, pentru a 38-a oară în istorie, Ziua Internaţională a cuvântului ”Mulţumesc”. În această zi, primarul comunei Pietrari, Nicolae Moraru, a primit cel mai frumos ”Mulţumesc” din partea reprezentanţilor Bibliotecii Publice Locale, care şi-au arătat recunoştinţa pentru investiţiile realizate în domeniul cultural, educaţional.

„Administraţia locală înţelege cu adevărat rostul şi rolul unei biblioteci pentru comunitate, având grijă de existenţa ei în timp, susţinând buna ei funcţionare, asigurând anual sumele necesare achiziţiei de carte nouă şi derulării cu succes a programelor şi proiectelor dedicate comunităţii. La Biblioteca Pietrari s-au făcut investiţii deosebite în anul ce tocmai s-a încheiat, prin sprijinul direct al domnului primar Nicuşor Moraru şi cu acordul Consiliului Local Pietrari, investiţii ce vă sunt puse dumneavoastră, utilizatorilor, la dispoziţie, şi care s-au concretizat în achiziţia de noutăţi editoriale, dar şi dotări tehnice ce au putut fi obţinute în urma colaborării cu alţi parteneri, aprobare a proiectelor cu finanţare Erasmus, investiţii şi aprobări necesare desfăşurării în condiţii excelente a activităţilor acestei instituţii de cultură din localitatea noastră. Biblioteca Publică Locală Pietrari mulţumeşte public, pe această cale, Primăriei Pietrari şi Consiliului Local Pietrari pentru susţinerea oferită de-a lungul timpului. Mulţumiri tuturor, de Ziua Internaţională a Cuvântului MULŢUMESC!”, a transmis Crina Popescu, pe o reţea de socializare.