Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Constantin Bârzăgeanu asigură locuitorii comunei Mihăești că se va investi pe mai departe pentru asfaltări, extinderi de gaze și apă

În comuna Mihăești este în curs de finalizare unul dintre cele mai mari parcuri de joacă, parcul Micilor Pescari, în satul Negreni. Un parc tematic unde a fost montat un topogan uriaș, există un centru expozițional, locuri de joacă, alei, iluminat.
De altfel numărul de locuințe noi este de câteva sute pe an, fie reabilitări de case vechi, fie noi locații, cei mai mulți locuitori fiind din Râmnicu Vâlcea, peste 1000 de râmniceni mutându-se la Mihăești în ultimii 5 ani. Dar sunt și locuitori din Dolj, Olt, București care au locuințe în Mihăești.
”La această oră mai multe autorizații de locuințe deschise, avem compartimente care se mișcă rapid cu actele, autorizații, nu există timpi de așteptare, le spunem doritorilor cum sunt zonele, care sunt cele care se pretează pentru rezidență, pentru că localitatea este împărțită în zone industriale, agro-turistice cu potențial și rezidențiale. Este deja o regulă de mai bine de zece ani că localitatea este una căutată și trendul se va menține. Oamenii vor natură, vor o localitate unde să poată lucra de acasă, cei care se mută aici, sunt în mare parte segmentul tineri, cu joburi bune care fug de aglomerație, de oraș”, spune primarul Constantin Bârzăgeanu.
Totodată, Bârzăgeanu speră ca în acest an să demareze după ani buni, Masterplanul de apă și canal și în cele din urmă, în localitate să fie introdusă rețeaua de canalizare. Aceasta fiind problema care trenează în localitate de 10 ani.