Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Locuri de parcare GRATUIT în RÂMNICU VÂLCEA! (FOTO)

Lucrările de modernizare şi reamenajare a zonei centrale a Râmnicului continuă şi deja au ajuns la suprafaţă. Primarul interimar Ion Gigi Matei anunţă că, odată rezolvată povestea cu returnarea banilor Uniunii Europene pentru nerespectarea termenelor contractuale, şi constructorii şi-au mai revenit şi lucrurile încep să se închege. Mai mult, Ion Gigi Matei dă o veste mare râmnicenilor şi anume aceea că timp de 5 ani, vor avea locuri gratuit de parcare, în parcarea subterană care se va construi în cadrul proiectului, atunci când acesta va fi finalizat.

Una dintre condiţiile puse de UE pentru accesarea fondurilor a fost aceea că investiţia să nu fie aducătoare de venituri cel puţin 5 ani.

„Lucrările merg din ce în ce mai bine, spre satisfacţia mea. După ce am scăpat de grija returnării banilor la Uniunea Europeană şi constructorii parcă s-au trezit mai mult la viaţă şi lucrările merg din ce în ce mai bine. În această săptămână se va turna ultima placă de la parcare, adică ultima placă mare din centrul oraşului, ceea ce înseamnă că într-o proporţie foarte mare lucrarea a fost executată. Urmează finisajele, continuarea pietruirii, instalaţiile sanitare, de aer condiţionat, scările rulante, lifturile.

Am stat de vorbă cu constructorul şi spunea că în maxim trei săptămâni s-ar putea încheia în totalitate instalaţiile la subsol, ceea ce înseamnă că, în maxim două luni, lucrarea poate fi finalizată. După aceea, cred că râmnicenii vor aprecia lucrarea care s-a realizat în centrul Râmnicului, mai ales că vor folosi parcarea subterană cinci ani gratuit, aşa cum este prevăzut în contractul de finanţare, fiind un proiect neaducător de venituri”, a declarat primarul interimar Ion Gigi Matei.