Acasă Actualitate VEZI AICI reacția Poliției Vâlcea cu privire la răpirile din municipiu

VEZI AICI reacția Poliției Vâlcea cu privire la răpirile din municipiu

Mai mulți vâlceni distribuie mesaje false în care vorbesc despre COPII RĂPIȚI și omorâți pentru organe! Evident, totul este o minciună gogonată, așa cum s-a dovedit a fi și de-acum celebra ambulanță neagră. E bine ca utilizatorii rețelelor de socializare să se informeze bine înainte de a distribui astfel de masaje, care ar putea crea panică în rândul populației.

Episodul „Ambulanța neagră” se repetă. La aproape doi ani distanță după isteria inițială, pe rețelele de socializare au început să apară alte informații asemănătoare. Evident, toate sunt niște falsuri grosolane, fapt subliniat și de Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea, care a transmis un mesaj pentru a liniști populația.

”Referitor la zvonurile apărute în media cu privire la presupuse dispariţii de copii, dezminţim aceste afirmatii. La poliţia municipiului Rm. Vâlcea au fost primite 5 apeluri prin 112 şi a fost înregistrată o petiţie sesizându-se că prin oraş circulă o maşină neagră care răpeşte copii. Fiecare sesizare în parte a fost verificată fără a se confirma. Aceste sesizări au fost făcute de părinţi în urma unor informaţii apărute în mediul on-line”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.