Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Minor dispărut! L-a văzut cineva?

UPDATE: În urma verificărilor efectuate de polițiști, minorul a fost identificat la data de 2 noiembrie a.c., pe raza comunei Ghioroiu, acesta fiind redat în siguranță familiei.

*******

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Drăgășani efectuează verificări în cazul dispariției de la domiciliu, a unui minor de 14 ani.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că, minorul Chivu Florian Valentin, în vârstă de 14 ani, pe care aceasta îl are în plasament, a plecat de la domiciliu, în data de 31 octombrie a.c., în jurul orelor 15:00 și nu a mai revenit.  Polițiștii au demarat căutările, din verificări reieșind că băiatul și-ar fi informat familia, în cursul după-amiezii, că pleacă la o defilare cu prilejul sărbătorii Halloween, dar nu s-a mai întors acasă.

Minorul are o înălțime de aproximativ 1,50 m., constitutie atletică, față ovală, ochi albaștri, păr de culoare blond închis, tuns scurt pe laterale și bretonul mai lung, purtat pe spate. La momentul plecarii de la domiciliu era îmbrăcat cu o vestă școlară, roșie, tricou alb, blugi negri și adidași de culoare albastru cu negru.

Persoanele care dețin informații, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!