Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Trei americani răpiți dintr-un bordel la Bagdad

Forțele de securitate irakiene au lansat căutări ample pentru a găsi trei americani răpiți într-un apartament suspect din Bagdad, capitala Irakului. În Irak, ultima răpire accidentală a avut loc în urmă cu mulţi ani. CNN informează că apartamentul era de fapt un bordel din cartierul Doura.

Un colonel de poliție care s-a exprimat cu condiția anonimatului a explicat că traducătorul irakian care lucrează pentru cei trei americani i-a invitat „să bea în compania unor femei” într-un apartament din Doura. Apoi, membri ai unei miliții au atacat apartamentul și i-au răpit, a spus el. Forțele de securitate nu i-au mai găsit pe americani în cartierul Doura, potrivit acestui colonel de poliție.

Răpirea a avut loc duminică, potrivit colonelului și șefului parlamentului irakian Salim Al-Juburi, dar mass-media afirmă că a avut loc înainte.

Departamentul de Stat de la Washington a anunțat duminică dispariția americanilor în Irak, fără a oferi detalii suplimentare, în special dacă este vorba despre militari sau civili ce lucrează pentru imensa ambasadă a SUA la Bagdad.

Ultima răpire cunoscută a unui occidental a avut loc în ianuarie 2010.