Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

T&D Food Truck, fast-food-ul cu produse delicioase!

Proiectului nostru, ce se deruleaza in regiunea Sud-Vest Oltenia, judetul Valcea, comuna Vladesti, se afla in luna a 15-a de implementare. Am luat nastere ca si intreprindere de economie sociala, acest statut oferindu-ne sansa de a ne implica in problemele sociale arzatoare ale comunitatii in care activam.

Misiunea economica: este de a da nastere unui brand, T&D Food Truck, de a crea un restaurant mobil/ rulota care sa deserveasca piata consumatorilor valceni si nu numai, prin produse de tip fast-food, executate la cele mai inalte standarde de calitate. Vrem sa aratam copiilor, tinerilor si varstnicilor ca sanatatea, savoarea, aromele, deliciile pot lua forma si unor produse de acest tip, gatite lent, atent condimentate si echilibrate. Vom veni in intampinarea consumatorilor de produse de tip fast-food cu retete noi, gatite sanatos, dar mentinand gustul inconfundabil si prospetimea produselor utilizate.

Misiunea sociala: Promovarea economiei sociale ca instrument durabil si flexibil pentru dezvoltarea economiei locale prin infiintarea unei structuri a economiei sociale in mediul rural (Sat Priporu, Comuna Vladesti) din judetul Valcea, in regiunea Sud Vest Oltenia si crearea de 5 noi locuri de munca la nivel local.

Perioada de implementare: iunie 2021 – mai 2023; Finantare: prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritara 4 – Incluziunea sociala si combaterea saraciei.

In cadrul unor articole viitoare, va vom prezenta pe scurt cazurile sociale la care am luat parte de-a lungul implementarii proiectului. Pana atunci, va invitam sa gustati preparatele noastre delicioase in localitatea Calimanesti – Caciulata, Parcul Poiana lui Caliman, sau cum este stiuta zona – „la caluti”.