Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Cartofi marinaţi în muştar

Ce vă trebuie? 10 cartofi,
2 linguri muştar clasic,
2 linguri miere,
1 linguriţă praf curry,
1 lingură pătrunjel tocat,
3 linguri apă rece,
sare,
piper.

Cum se prepară? Se fierb cartofii în coajă doar pe jumătate. Cât timp fierb cartofii, se prepară marinata astfel: se amestecă toate ingredientele (2 linguri muştar clasic, 2 linguri miere, 1 linguriţă praf curry, 1 lingură pătrunjel tocat, 3 linguri apă rece, sarea şi piperul). Compoziţia este suficientă pentru 10 cartofi medii. Dacă doriţi să gătiţi mai mulţi cartofi puteţi pregăti mai multă marinată. Se răcesc cartofii sub un jet de apă rece şi apoi se decojesc. Se taie cubuleţe ţi peste ei se toarnă marinata. Toţi cartofii se pus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (marinata se evapora în cuptor şi există riscul să se ardă cartofii dacă nu îi puneţi pe o hârtie de copt). Se lasă în cuptor, la 200 grade, vreo 20-25 minute.

Poftă bună!