Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reţeta zilei

Mâncare de pui cu praz şi ciuperci

Ce vă trebuie? 6 pulpe de pui superioare; 8-10 ciuperci champinion; 3 linguri de ulei; 2 buc. Praz; 1 lingură rasă boabe de muştar; sare şi piper după gust.

Cum se prepară? Spălăm pulpele de pui şi îndepărtăm pielea de pe ele. Spălăm prazul şi îl tăiem rondele. Curăţăm ciupercile, le spălăm şi le tăiem în jumătăţi sau sferturi (depinde de mărimea lor). Sotăm prazul în 3 linguri de ulei, adăugăm carnea de pui, boabele de muştar, ciupercile, sare şi piper după gust. Punem peste toate astea circa 100-150 ml apă, acoperim vasul cu un capac şi lăsăm să fiarbă la foc mic până scade apa şi din prazul gătit se formează un sos. Această mâncare este excelentă servită alături de o porţie de mămăligă.

Poftă bună!