Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Gutău reacționează în scandalul blocurilor construite de fiul său

Întrucât cazul despre fiul primarului municipiului Râmnicu Vâlcea a luat amploare, referitor la faptul că acesta își construiește blocuri cu un salariu de 900 de euro, Mircia Gutău ține să precizeze că este foarte încântat de felul în care și-a educat copii.

Fiind asociat cu încă trei persoane în acest proiect, mult mediatizat la nivel local cât și național, fiul lui Mircia Gutău, după cum spune și primarul, s-a implicat într-o afacere cu risc, ca orice alt dezvoltator imobiliar pe piață care își demarează afacerea, luând avans de la oameni, alături de împrumuturi, iar după ce își onorează avansurile și câștigă un profit, trece la următorul proiect, ceea ce a făcut și fiul său. Primarul vine cu întrebarea: ”Cine are în cont 2 milioane de euro când se apucă de un bloc? Pentru a te implica într-o astfel de afacere, îți trebuie curaj, fiind o afacere cu risc.”

În trecut, fiul primarului a fost consilierul lui Eugen Neață, dar în momentul de față nu mai deține această funcție.

De asemenea, Gutău face precizarea că niciunul dintre copii săi nu lucrează la stat, și este foarte mândru că cel mai mare dar dat copiilor săi a fost faptul că i-a învățat să muncească.