Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MARIO și MEDEEA au nevoie de noi! Sunt cei mai mici copii dintre cei 11 diagnosticați cu aceeași boală în lume

Un caz cutremurător a fost dat publicității de oficialii clubului de handbal SCM Râmnicu Vâlcea. Mădălina Voinea și Vlad Voinea sunt părinți pentru 3 copii frumoși și speciali, David, Mario și Medeea. În urmă cu 3 ani, ei s-au mutat în Italia fiindcă David (băiețelul lor cel mare) s-a îmbolnăvit de leucemie. Au primit, pe vremea aia, o singură șansă la un tratament bun în Roma. Nu au ezitat deloc și au făcut toate sacrificiile posibile pentru vindecarea celui mic. Au renunțat la tot ce aveau în țară și au pornit la luptă.

Atunci când David a fost diagnosticat cu leucemie, Mădălina era deja însărcinată cu cel de-al doilea copil. Tratamentul împotriva bolii dădea roade iar în momentul în care David a terminat chimioterapia, s-a născut Mario. Soarta familiei luase deja altă întorsătură, una bună. David se recupera după tratament iar Mario creștea și se dezvolta armonios. Părea că tot greul a trecut pentru ei și se gândeau deja la întoarcerea în țară. Între timp, Dumnezeu i-a mai binecuvântat cu încă un copil.

Însă, atunci când Mario a împlinit 11 luni s-a îmbolnăvit brusc și în doar 3 zile a paralizat complet. După mai multe investigații medicale, calvarul a reînceput pentru familia Voinea. Cel de-al doilea copil a fost diagnosticat cu o boală genetică foarte rară, 𝐒𝐏𝐆𝟓𝟔, o tulburare neurodegenerativă care te ține complet legat de pat. Cum toate astea nu le-ar fi fost de ajuns, și cel de-al treilea copil care urma să se nască tocmai ce devenise suspect de aceeași boală genetică.

Așadar, David se recupera ușor după leucemie, Mario era diagnosticat cu cea mai gravă și rară formă de boală genetică iar Medeea abia fusese testată la naștere și primea același verdict crunt: 𝐒𝐏𝐆𝟓𝟔.

În prezent, Mario și Medeea sunt condamnați la o viață de invaliditate. Nu pot merge, nu pot vorbi și nici măcar nu pot sta așezați singuri. Și uite așa, Vlad și Mădălina sunt martori zi de zi la o durere pe care niciun părinte n-ar trebui să o cunoască.

După multe așteptări, speranța celor doi copii la o viață normală vine tocmai din Australia. Un tratament revoluționar dar la un preț pe măsură: 600.000 de euro pentru fiecare copil. Atât costă injecția care le va reda copilăria.

Cu siguranțǎ că o să vă întrebați de ce atât de mult. Pentru că mai sunt doar 11 copii în lume diagnosticați cu aceeași boală iar cei care au descoperit tratamentul trebuie să își recupereze investiția în cercetări.

Vorbim în cazul ăsta de 1,2 milioane de euro, bani pe care părinții trebuie să-i strângă până în luna septembrie, atunci când copiii sunt programați la tratament în Australia.

Pe oricine ar speria suma asta dar să nu uitați ce vă tot spun mereu: Nici nu realizați cât de puternici suntem împreună!

1,2 milioane de euro! 1,2 milioane de oameni. Doar împreună reușim!

Orice sumă contează! Puteți dona 1 euro aici:
Conturi bancare :
IBAN: RO55INGB0000999911076448 EURO
IBAN: RO80INGB0000999911066686 LEI
Titular conturi: Voinea Vlad Adrian
Nume banca: ING
Cod SWIFT/ BIC banca: INGBROBU
Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/vlad9206
Revolut: @vladadehnm / 0748802353
Formular 230: https://formular230.ro/asociatia-victoria-noastra-e-a-ta
Email: [email protected]
Gofundme: https://gofund.me/4a7e9e92
Pagina de prezentare a poveștii și toate modalitățile de donare
www.victorianoastraeata.ro