Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Jocurile perfecte pentru începătorii la cazinou în 2022

Chiar dacă lumea crede în general că jocurile de noroc virtuale necesită o sumă considerabilă de bani din prima încercare, multe dintre cazinourile virtuale oferă de fapt o sumedenie de jocuri ce nu necesită din prima o investiție. Acestea oferă în schimb conceptul de free spinfără depunere, o metodă destul de distractivă și fără risc pentru plăcerea jucătorului virtual. Aceste free spins pot apărea în diferite forme, fiecare jucător fiind  eligibil pentru primirea lor.

Ce jocuri ai putea alege?

Pentru început, există jocurile cu cărți precum blackjack sau poker. Acestea acționează pe baza norocului într-o mică măsură. În schimb, într-o foarte mare măsură contează abilitățile jucătorului și cât de mult cunoaște jocul în sine, un avantaj foarte mare față de începătorii care consideră că prin pur noroc vor câștiga sume colosale de bani. De exemplu, la blackjack jucătorii nu trebuie să depășească cifra 21 formată din cărțile de joc. Un jucător avansat ar cunoaște faptul că este foarte riscant să mai ceară o carte când a ajuns la cifra 17, deoarece ar putea foarte ușor să treacă de cifra 21 și să piardă. În schimb, jucătorul avansat și-ar da seama că este foarte profitabil să dubleze cartea dacă primește la început cartea cu 10 sau as. La fel și la poker, un jucător avansat cunoaște combinațiile cărților și știe foarte bine când trebuie să riște o mișcare sau nu.

Apoi, avem o multitudine de jocuri de tip slots în care norocul ar putea să te lovească în orice moment! Pentru acestea avem și varianta menționată la început, free spins, pentru a te juca fără să pierzi absolut nimic. Cele mai celebre jocuri de tip slots sunt Book of Ra Deluxe, Shining Crown și renumitul Slots 777 Fruits, de care sigur ai auzit chiar dacă nu ești cel mai mare cunoscător. În funcție de miza care este aleasă de jucător, suma pe care o câștigă este foarte diversificată, ceea ce rezultă într-un joc pe stilul și placul jucătorului respectiv.

Pe lângă toate acestea, mai există și faimoasa ruletă, unde vei avea parte de sume frumușele, poate chiar un jackpot x35 pe cifra 0, jackpot căutat de foarte mulți fani al acestui joc.

Încearcă jocurile cu dealer live

Poate cele mai interesante și mai noi adiții cazinoului online sunt jocurile live. Aici, vei putea juca în timp real, de acasă, cu alți jucători diferite jocuri de masă oferite de cazino. Pe lângă ceilalți jucători, fiecare joc va avea un crupier interactiv ce se va ocupa de jocul dumneavoastră și vă va ține companie pe întreaga durată a lui. Pentru a intra în acest tip de joc live, o sumă de bani reali este necesară, dar din fericire, cu timpul, veți ajunge să vă descurcați din ce în ce mai bine la acest tip de joc. Cu toate acestea, aveți și opțiunea de a participa la aceste jocuri drept spectator, fără să investiți o sumă de bani, o opțiune ce va oferă posibilitatea de a observa în detaliu jocurile și cum procedează jucătorii în anumite situații. În caz de orice conflict între jucători sau între crupier și jucători, ceea ce este foarte rar, un manager este întotdeaua prezent pentru a aplana situațiile neplăcute.

Alte jocuri interesante pentru începători

Numărul jocurilor dintr-un cazino este extrem de mare, iar de aceea noii jucători ar putea omite câteva jocuri nu la fel de cunoscute sau recomandate de restul oamenilor.

Baccarat – un alt joc cu cărți cu reguli diferite în funcție de cazino. În acest joc, jucătorii primesc câte 2 cărți, primind încă o carte în funcție de totalul punctelor inițial. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă, mai puțin în cazul în care este egalitate, când suma se înapoiază jucătorilor.

Keno – un joc de noroc asemănător cu loteria sau cu bingo. În acest joc, un jucător alege între unul și douăzeci de numere și le marchează pe o foaie Keno, care conține 80 de numere. După ce acest fapt se realizează, cazinoul alege 20 de numere aleatorii, iar la final jucătorul primește o sumă în funcție de câte numere au ieșit pe foaia sa Keno.

Pariuri sportive – cu siguranță toată lumea a auzit de pariurile sportive. Jucătorii pot paria pe echipele lor favorite sau pe sportivii lor favoriți din diferite sporturi. În zilele noastre, au apărut și pariurile sportive în eSports, jocuri pe computer foarte competitive, cu campionate la nivel mondial. Cazinourile oferă acum și varianta live a acestei metode de a face bani, cu opțiunea de retragere a sumei rămase sau realizate atunci când nu mai ești sigur pe un anumit meci.

Bingo – considerat un joc pentru persoanele în vârstă, Bingo este totuși un joc ce poate recompensa jucătorul cu o sumă destul de frumoasă indiferent de vârstă! Stilul în care este jucat, American sau Englez, schimbă puțin regulile jocului, dar nu schimbă esența sa. Asemănător cu Keno, Bingo e un joc de noroc în care jucătorul scrie numerele alese pe biletul său, iar dacă numerele extrase coincid cu cele scrise jucătorul va striga „Bingo!’’ pentru    a-și anunța câștigul.

Concluzie

Cu siguranță veți avea minim sute de opțiuni pentru a vă distra și pentru a va încerca norocul în cazino, de la jocurile de masă, la slots și până la jocurile live, mereu va apărea un joc nou sau o metodă nouă de joc pentru a vă ține în priză pe durata timpului petrecut în cazinoul virtual sau real. Cazinourile online oferă foarte multe posibilități în ceea ce privește varietatea de jocuri pe care o pune la dispoziție jucătorilor. Din acest motiv probabil că sunt și mult mai populare cazinourile online față de cele fizice, pe lângă faptul că sunt mult mai convenabile și jucătorii nu mai trebuie să se deplaseze la o unitate de cazino.