Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Jandarmii vâlceni s-au alăturat campaniei ,,Donează sânge! Salvează o viață” organizată la nivel național de Jandarmeria Română

Astăzi și mâine, jandarmii vâlceni vor avea o misiune în plus, aceea de a dărui picături de viață. Încă de la primele ore ale dimineții, jandarmii au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Vâlcea în calitate de donatori voluntari de sânge.

Colonel Lungu Marius: „Misiunea de astăzi este una specială, de a contribui la salvarea de vieţi omeneşti printr-un simplu gest umanitar. Știm cu toți că nevoia de sânge din spitale este foarte mare și donarea de sânge poate reprezenta șansa unui pacient la viață”

Și în anii precedenți, cadrele inspectoratului s-au implicat în activități de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituției acest gest a devenit o tradiție.

Sergent major Marica Mădălina:  ,,Este prima dată când donez sânge. Cred că acest gest este cea mai frumoasă formă de ajutor, pentru că facem un bine fără a aștepta nimic în schimb”

Donarea de sânge este un act de solidaritate și îi invităm de asemenea, pe toți cei care înțeleg importanța acestui gest să urmeze exemplul jandarmilor.