Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.observatorulph.ro

Fără permis sau cu dreptul de conducere suspendat, infracţiuni care nu sperie şoferii vâlceni

FOTO: www.observatorulph.roPoliţiştii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe strada Nicolae Titulescu, un autovehicul condus de un tânăr de 20 de ani. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

La data de 15 iulie a.c., poliţiştii au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Astfel, au oprit un autovehicul, condus de N. Constantin, de 20 ani, din comuna Dănicei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a fost confirmat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Milcoiu au depistat un bărbat de 63 de ani care a condus în comuna Milcoiu având dreptul de a conduce suspendat La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu au oprit pentru control pe DC 62-Milcoiu un autovehicul, condus de D. Ion, de 63 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.