Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Coşmarul de la Perla s-a repetat la Iaşi!

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, sâmbătă, într-un coafor din Iaşi, unde aceasta era angajată, apoi a încercat să se sinucidă, fiind dus la Spitalul „Sfântul Spiridon” în stare gravă. Incidentul s-a produs într-un coafor de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Echipajul medical de la SMURD Iaşi care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia avea plăgi multiple la gât şi abdomen şi era în stop cardio-respirator, încercându-se fără succes resuscitarea acesteia.

Bărbatul care a înjunghiat-.o pe femeie este în stare critică, intubat, fiind dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfantul Spiridon din Iaşi, unde este supus unei intervenţii chirurgicale. Bărbatul are o plagă înjunghiată abdominală şi este în şoc hemoragic, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Reprezentanţi Poliţiei susţin că în jurul orei 19.00 bărbatul a intrat în coaforul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu unde lucra soţia sa şi a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuţit. Ulterior, el a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit.

Colegele femeii decedate în urma înjunghierii susţin că aceasta plecase de acasă în urmă cu câteva zile din cauza comportamentului violent al soţului, iar acesta ar fi venit sâmbătă seară la coafor pentru a se răzbuna pe ea.