Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

Consilierul judeţean Tiberiu Georgescu interesat de activitatea „clanurilor mafiote din Ostroveni”

foto Vocea ValciiConsilierul judeţean independent Tiberiu Georgescu a grăit pentru prima dată într-o şedinţă a Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea. Nu, nu vă imaginaţi că a debitat ceva interesant şi util pentru vâlceni, ci individul era foarte interesat de activitatea „clanurilor mafiote din Ostroveni”.

Mai exact, Georgescu a profitat de prezenţa în sală a inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, chestorul Ion Stoica, pentru a afla ce măsuri se vor lua în privinţa acestor presupuse clanuri.

„Vreau să ne spuneţi şi nouă ce faceţi cu clanurile mafiote din Ostroveni, adică Mânuţă şi Dacian etc. Şi mai sunt destule…” – a spus consilierul judeţean Tiberiu Georgescu.

Chestorul Ion Stoica, vizibil deranjat de un astfel de subiect, a răspuns diplomat interogatoriului alesului judeţean şi l-a invitat să discute aceste probleme delicate în particular.

„Aţi observat în planul strategic, dacă l-aţi studiat, că este un capitol acolo de grupări infracţionale, privind supravegherea şi cercetarea. Atât pot să vă spun, că sunt în atenţia organelor de poliţie la nivelul judeţului Vâlcea toate grupările infracţionale. Putem discuta în particular alte aspecte şi să îmi spuneţi ce anume ştiţi” – a spus inspectorul-şef al IPJ Vâlcea, chestorul Ion Stoica.