Acasă Video VIDEO: Zoo Râmnicu Vâlcea

VIDEO: Zoo Râmnicu Vâlcea

După numeroase lucrări de investiţii pentru amenajarea şi crearea de habitate pentru animale, Grădina Zoologică Râmnicu Vâlcea a fost redeschisă la 01 iunie 2011. Aici se află foarte multe animale aduse din multe zone ale lumii cum ar fi America, Africa, Australia şi Europa. Tariful la intrare este de 3 lei pentru adulţi, 2 lei copii între 2 şi 18 ani, gratuit pentru copii sub 5 ani şi 1 leu pentru grupuri. Grădina nu dispune de ghid, vizitatorii putând să se plimbe în voie şi să pozeze fără a plăti o taxă pentru acest lucru. La intrare este afişată o hartă a grădinii care arată unde sunt amplasate animalele.

Grădina Zoologică Râmnicu Vâlcea este în prezent una dintre grădinile zoologice cu dotările cele mai moderne şi complete din România şi, în afară de găzduirea animalelor, organizează evenimente speciale şi un loc de joacă pentru copii.

La Zoo Ramnicu Valcea, vizitatorii pot vedea o varietate de animale, multe dintre ele neobişnuite, de la urs tibetan până la lei mistreţi, ponei, cerbi lopatari, oi şi capre camerun. VIP-urile Zoo Valcea includ: caiman, cameleon, canguri, coaţi, iguane, jaguar, lame, lei, pavian cu mantie, ponei, şerpi, struţi, tigri, urşi, varan şi vulpi.

Între achiziţiile noi se numără şi un număr mare de reptile exotice: crocodili, iguane, şerpi şi alte animale cu sânge rece. Fostul lac a fost reabilitat şi are acum rol de microrezevaţie, iar pe lac pot fi observate lebede, alături de gâşte chinezeşti şi canadiene.

Grădina pune la dispoziţia vizitatorilor şi un acvariu unde pot fi admirate diverse specii de peşti.

Recomandăm această Grădină Zoologică tuturor celor care vor să se relaxeze şi iubitorilor de natură.

Sursa video: youtube / Canalul utilizatorului ZOOVALCEA

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.