Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: captura video

VIDEO: „Noi, musulmanii francezi, trebuie să-i denunțăm pe radicali”

Foto: captura videoUn musulman francez a postat pe Internet un clip în care le cere confraților săi din Franța să-i găsească și să-i denunțe pe acei “impostori care se dau drept musulmani și ucid oameni”.

Identitatea autorului clipului nu a fost făcută public, dar s-a popularizat pe Facebook în urma unei postări făcută de Akim Bouchmella.

“Nu autoritățile trebuie să se ocupe de ei (…) noi, musulmanii care mergem la moschee (…) noi, care reprezentăm valorile Republicii. Ne revine nouă, musulmanilor, datoria de a-i găsi pe acești nenorociți. Noi trebuie să-i denunțăm autorităților”, se arată în clipul filmat cu telefonul mobil. „Sunt sătul să văd toate aceste atentate”, spune bărbatul care se exprimă din interiorul unei mașini și care subliniază „intrăm într-un război civil, un război ideologic”.

„Soluția poate veni doar de la noi, musulmanii. Din păcate, radicalii frecventează aceleași lăcașuri de cult ca și noi, așa că ne revine nouă, musulmanilor din Franța, care recunoaștem valorile Republicii și ale islamului, sarcina de a ne ocupa de ei”, încheie el.

https://www.youtube.com/watch?v=fkD_XuQJw3g

Video: youtube/ Starnak Imak