Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: captură Youtube

VIDEO: Incident la Euro 2016: Beți, fanii englezi s-au bătut cu localnicii în Marsilia

foto: captură YoutubeSuporterii naționalelor care vor participa la Euro 2016 au început deja să-și facă apariția în Franța. Odată cu ei au început și scandalurile între fani și localnici.

Primul astfel de scandal a avut loc, joi seara, între fanii englezi, veniți să-și susțină naționala la meciul cu Rusia, care va avea loc sâmbătă de la ora 22:00, și câțiva tineri din Marseille, locul unde se va disputa jocul dintre Anglia și Rusia. Bătaia dintre suporterii englezi și localnicii din Marseille a avut loc în jurul pub-urilor din centrul orașului. Poliția franceză a fost nevoită să folosească gaze lacrimogene pentru a-i putea despărți pe scandalagii.

Conform martorilor, se pare că scandalul ar fi început de la fanii englezi, care, beți fiind, au început să cânte „Isis unde ești”, lucru care i-a deranjat pe tinerii localnici aflați în centrul orașului. În urma scandalului, poliția franceză a făcut două arestări.

Conform France Bleu, un suporter englez în vârstă de 24 de ani a fost arestat pentru violenţă voluntară, iar un francez a fost reţinut pentru violenţă cu armă improvizată.