Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Patrulele lui Vlad Ţepeş intră în acţiune!

Ne-am bucurat ca un bebeluş la vederea sânului matern când am citit că Bogdan Diaconu, preşedintele PRU a decis înfiinţarea Patrulelor Lui Vlad Ţepeş. N-au trecut bine 24 de ore şi la redacţie am primit primele scrisori de mulţumire:

Dragă redacţie. Mă numesc Păstârnac Eleonora şi am 95 de ani, dar să ştiţi că arăt de 94. Din cauza băuturii, nu prea îmi mai pot controla picioarele motiv din care întârzii mereu la întâlnirile cu iubiţii pe care-i cunosc pe Facebook. Aş dori mult să mulţumesc patrulei care m-a traversat ieri strada şi să-i rog pe băieţi să vină să mă treacă şi înapoi.

Dragă redacţie. Numele meu este Eufrosina Ciumpalac şi vreau să mulţumesc pe această cale Patrulei lui Vlad Ţepeş pentru că m-a traversat strada. Sunt totuşi decepţionată. Eu credeam că mă vor trage şi în ţeapă, dar rămâne pe altă dată.

Dragă redacţie. Sunt Corcodel Bianca, am 112 ani şi sunt o admiratoare înfocată a domnului Bogdan Diaconu, pentru că-mi aminteşte de cel de-al şaselea soţ al meu care tot aşa minţea, când venea de la curve şi zicea că a fost la deszăpezire. Deşi afară sunt minus treizeci de grade la umbră,eu tot alerg pe străzi tot sperând să-i întâlnesc patrula, să mă traverseze la el în dormitor. Încă n-a fost să fie, dar tot mai sper.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.