Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

JURNAL DE FRONT

Azi E.S. Mareşalul Buican a rostit cuvintele epocale: “Trepăduşi, vă ordon, săriţi gardul CET Govora şi cuceriţi tot ce poate produce bani acolo!”.

Toţi PNL-iştii de omenie au băut pe datorie până au făcut pe ei. S-a toastat “Cu Cristi Buican în frunte/ vom avea succese multe. Zi de zi şi an de an/ Noi luptăm pentru Buican! Nea Buican, pentru mata/ Cucerim CET Govora!”. Ne-a prins dimineaţa făcând planuri.

A doua zi. Suntem mahmuri şi incapabili de atac o lăsăm pe mâine. Câţiva dintre noi, mai încrezători în victorie, au împrumutat deja bani de la cămătari în contul comisioanelor grase pe care le vor obţine când vor fi în Consiliul de Administraţie CET Govora. Eu sunt mai sceptic! Am împrumutat bani de la ei, că de la cămătari mi-e frică.

A treia zi. Juriştii noştri caută breşa prin care să năvălim. Ne-au zis că nu există lege în România care să nu poată fi răstălmăcită în folosul borfaşilor aşa că suntem încrezători în victorie.

A patra zi. Azi am făcut şi eu o mică prostioară. I-am cumpărat amantei o maşină decapotabilă pe care mi-am propus s-o achit din ce voi câştiga când vom lua caimacul de la CET. Ne trebuie victoria cu orice preţ!

A cincia zi. Am pornit atacul! Suntem flămânzi şi goi, vorba poetului, şi avem neapărată nevoie de victorie! La ataaaaaaac!